Тервел Пулев продължава да да бъде непобеден на професионалния ринг.

...
Тервел Пулев продължава да да бъде непобеден на професионалния ринг.
Коментари Харесай

Тервел Пулев прегази пореден съперник на боксовия ринг

Тервел Пулев продължава да да бъде непобеден на професионалния кръг. Той реализира седми триумф в кариерата си, откакто нокаутира още във втория рунд боксьорът от Беларус - Артьом Чарнякевич. Това беше и събитието на вечерта от провелата се снощни празнична церемония в Берлин.

За статистиката на професионалния бокс, която в този момент е нужна на Пулев, обаче е значимо, че той натрупа победи и се движи нагоре в ранглистата, а огромната му цел си остава офанзивата на някой важен пояс в полутежка категория.

В ъгъла на бронзовия медалист от олимпийските игри в Лондон 2012 в немската столица бяха двама - Борислав Бояджиев - негов персонален треньор, и брат му Кубрат Пулев, на който също следва да се завърне на кръга в близко време.

Точно преди месец и още веднъж в Берлин Тервел нокаутира Михаил Куцишвили от Грузия в борба, която бе част от специфична гала-вечер в памет на именития треньор Фриц Здунек.

При предходните си победи Пулев преодоля с лекост съпротивата на Томислав Рудан (Хър), Рамази Гогичашвили (Груз), Якуб Войчик (Пол) и Дражан Жанянин (Хър).

 Тервел Пулев: Постигнах задоволително за тази година
Тервел Пулев: Постигнах задоволително за тази година

Съперникът му за мача на 23 декември към момента е незнаен
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР