Тервел Пулев постигна четвърта поредна победа в професионалния бокс. На

...
Тервел Пулев постигна четвърта поредна победа в професионалния бокс. На
Коментари Харесай

4 от 4 за Тервел Пулев на професионалния ринг

Тервел Пулев реализира четвърта поредна победа в професионалния бокс. На гала-вечер в Берлин, българинът отхвърли хърватина Дражан Джанджанин във втория рунд на срещата им от полутежка категория.

Това бе и четвърти следващ нокаут при експертите за бронзовия медалист от олимпийските игри в Лондон 2012 и повторен европейски вицешампион от дебюта му през декември.



Битката завърши рано откакто Джанджанин, пробвайки се да се избави от поредност от тежки удари на Пулев, се наведе много ниско, изгуби надзор върху тялото си и падна през въжетата, отвън кръга. Пръв да ревизира положението му се притече Кубрат Пулев, а след него това направи и Тервел Пулев.

Оказа се, че при рухването, Джанджанин, който в кариерата си има извършени дуели с имена като Дерек Чисора и Александър Димитренко, е извадил рамо, което бе наместено след бързата и съответна лекарска интервенция на медицинския екип в залата.

По-малкият от двамата братя Пулеви води мача под упътванията на персоналния си ментор Борислав Бояджиев, който бе неразделно до него в немската столица.

В ъгъла на Тервел в Берлин бяха още брат му Кубрат Пулев - формален кандидат за международната купа в тежка категория и притежател на интерконтиненталната купа на WBA, както и легендата на немския бокс Ули Вегнер - персонален треньор на Кобрата в " Зауерланд ".

" Победата е извънредно скъпа за нас, само че по-важното е, че момчето е добре ", написа Кубрат в персоналната си страница във Facebook, публикувайки своя фотография с хърватския боксьор.

Както нормално, Пулеви бяха бурно приветствани от мощна българска агитка в трибуните в Берлин. След мача, Тервел и Кубрат отделиха време на сънародниците си като се снимаха за спомен и раздадоха автографи
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР