Тервел Пулев обяви, че ще се боксира на галавечерта на

...
Тервел Пулев обяви, че ще се боксира на галавечерта на
Коментари Харесай

Тервел Пулев: Предстои битка за световната титла между две големи имена

Тервел Пулев разгласи, че ще се боксира на галавечерта на 30 март в " Арена София ". Както бе оповестено основният дуел ще е за международната купа на WBA в тежка категория. В него един против различен се изправят по-големият брат на Тервел - Кубрат против настоящия притежател Махмуд Чар.

" Радвам се, че съм част от тази галавечер, която ще влезе в историята. Искам да кажа моите персонални усещания от моята си позиция. Впечатлявам се от Кубрат. В доста случаи ходя по неговите стъпки и го следя по какъв начин се движи в кариерата си. Всички видяхме по какъв начин два пъти се опита да стигне до върха в тежка категория. Това бяха уроци за него и за мен. Затова съм плодороден, че и в този момент съм тук част от едно необикновено шоу ", разяснява Тервел.

" За мен е привилегия. Ако се замислим какво следва, бихме го оценили. Това е борба за международна купа сред две огромни имена в тежка категория. Тренираме непрекъснато. В добра форма сме и мисля, че се чакат едни хубави мачове. Фокусът ще е върху основната среща. Бих се радвал и ние да сме международни първенци. Това е дълготраен труд и нека след всички неуспехи я получим и ние ", добави той.

" Преживяваме всяко едно камъче по пътя. Хората, които приказват отрицателно, са част от живота, от спорта, от всяко нещо, в което има компликации. Когато имаме рецензии, се опитваме да се подобряваме. За мен те постоянно са за положително. Това ни кара да упражняваме и да гледаме грешките си. Това мога да кажа. Надявам се скоро да стане явен моят конкурент, тъй че да бъде разгласен ", сподели още Тервел Пулев.
 Кобрата: Да създадем България международен първенец по бокс!
Кобрата: Да създадем България международен първенец по бокс!

На 30-и март ще се бие в София
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР