Тервел Пулев нокаутира Артьом Чарнякевич от Беларус за седмата си

...
Тервел Пулев нокаутира Артьом Чарнякевич от Беларус за седмата си
Коментари Харесай

Изливат помия срещу Тервел Пулев след седмата му поредна победа, участвал в пародия

Тервел Пулев нокаутира Артьом Чарнякевич от Беларус за седмата си поредна победа на професионалния кръг. Българинът записа триумфа нощес в Берлин, след което обаче е заставен да търпи обиди и рецензии. 

Част от почитателите на бокса считат, че Тервел Пулев не е имал сериозен противник против себе си и е провел подготовка във физкултурен салон. Братът на Кубрат Пулев е заставен да търпи помията, която се излива против него в обществената мрежа. 

На една от страниците на Кобрата във " Facebook ", където има цялостен видео запис на мача, се появиха голям брой мнения в тенденция, че срещата на Тервел е била подигравка и по-скоро подготовка.

" Пак в някакъв физкултурен салон. Нужни ли са такива срещи за " кухи " победи в първия рунд... ", написа един от възмутените почитатели.

" Не е ли време към този момент да срещне някой същински боксьор ", прибавя различен от коментиращите. 

" Несериозен мач ", написа различен почитател.

Все отново има и такива, които се радват на триумфа на Тервел и му честитят: " Честита победа, Тервел! Цяла България се гордее с теб и брат ти Кубрат Пулев! ".

Точно преди месец и още веднъж в Берлин Тервел нокаутира и Михаил Куцишвили от Грузия в мач, който беше част от специфична галавечер в памет на именития треньор Фриц Здунек. 

Срещата му нощес с Чарнякевич се състоя в дребна зала и нямаше доста българи.








Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР