Тервел Пулев може да посрещне Коледа с чувството за добре

...
Тервел Пулев може да посрещне Коледа с чувството за добре
Коментари Харесай

Тервел Пулев записа седми нокаут

Тервел Пулев може да посрещне Коледа с възприятието за добре свършена работа. В навечерието на Бъдни вечер, в Берлин, той завоюва седмата си поредна победа във седмия си професионален мач. По-малкият от двамата братя Пулеви не изневери на традицията, която самичък поддържаше и в предходните си шест дуела, а точно, да победи на кръга с нокаут.

Тервел го направи и против Артьом Чарнякевич от Беларус - боксьор, който изрично бе на светлинни години от неговата класа. Българинът отхвърли противника си още във втория рунд на последната среща от новогодишната церемония в Берлин.

За статистиката на професионалния бокс, която в този момент е нужна на Пулев обаче е значимо, че той натрупа победи и се движи нагоре в ранглистата, а огромната му цел си остава офанзивата на някой важен пояс в полутежка категория.

В ъгъла на бронзовия медалист от олимпийските игри в Лондон 2012 в немската столица бяха двама - Борислав Бояджиев - негов персонален треньор, и брат му Кубрат Пулев, на който също следва да се завърне на кръга в близко време.

Точно преди месец и още веднъж в Берлин Тервел нокаутира Михаил Куцишвили от Грузия в борба, която бе част от специфична галавечер в памет на именития треньор Фриц Здунек.

При предходните си победи Пулев преодоля с лекост съпротивата на Томислав Рудан (Хър), Рамази Гогичашвили (Груз), Якуб Войчик (Пол) и Дражан Жанянин (Хър).
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР