Тервел Пулев коментира пред Нова телевизия случката от преди няколко

...
Тервел Пулев коментира пред Нова телевизия случката от преди няколко
Коментари Харесай

Тервел Пулев пред Нова: На мен лично Джени Суши ми приличаше на мъж. Кубрат стана по-разпознаваем в САЩ след тази целувка

Тервел Пулев разяснява пред " Нова телевизия " случката от преди няколко месеца, когато брат му Кубрат целуна след собствен мач журналистката Джени Суши. След това тя заведе дело против него и краткотрайно правата му бяха отнети.

" Мисля, че Кубрат с тази целувка, колкото и да не беше правилно в персонален проект да го прави, стана в пъти по-разпознаваем в Америка. Не знам какъв брой мача трябваше да изиграе там, с цел да добие тази известност, която доби с тази целувка, която съгласно мен я направи супер импулсивно, въз основата на една страст, една наслада след преминатата сложна тежка победа ", сподели Тервел пред " Нова телевизия ".

" На мене персонално въпросната Джени Суши ми приличаше на мъж, нали, без да наскърбявам някой, не я възприемах по този начин като обект ", добави той.

Запитан по какъв начин на Кубрат Пулев се е отразила тази история и последвалото наказване, Тервел отговори: " Добре му пристигна. Имаше потребност и той да си почине. Пак споделям - направи го по-популярен без да е направил кой знае какво. Само поради това, че въпросната жена се опита да завоюва нещо от този случай. Аз не мисля, че тя е доста публицист, само че в този миг е била в това качество. Поуката е, че човек би трябвало да си сдържа страстите ".

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР