Тервел Пулев изригна в социалните мрежи срещу критиците на брат

...
Тервел Пулев изригна в социалните мрежи срещу критиците на брат
Коментари Харесай

Тервел Пулев изригна в защита на брат си срещу критиците след загубата от Дерек Чисора

Тервел Пулев изригна в обществените мрежи против критиците на брат ми - Кубрат Пулев, който през уикенда загуби по точки срещата си против Дерек Чисора.

„ Не е съществено да плюем по Кубрат и в този момент в този миг - „ излагал България ", „ говорел доста " и така нататък “, написа той в профила си във Фейсбук.

Тервел разкри и някои детайлности от събитията към кръга, като акцентира, че Тони Белю си е разрешил да дава препоръки на своя съотечественик от ъгъла му, макар че мястото му е измежду публиката и на коментаторския пулт. Той изрази възмущение и от обстоятелството, че Чисора използваше клинчовете, с цел да вкарва голям брой непозволени удари, до момента в който при опитите на българина се стигаше мигновено до забележка от основния рефер. По-малкият брат Пулев дефинира съдийството за „ незаконно едва “.

Той сподели и статистика от мача, съгласно която „ Кобрата “ е вкарал повече чисти удари, за което е заслужавал да завоюва мача.

„ Той беше ощетен в „ О2 сцена “! Единственият български боксьор в тежка категория. 29 победи в тежка в света, два пъти кандидат за международен първенец! Дълго време ще чакаме втори като него “, написа още Тервел Пулев в обществената мрежа.

Официално Кубрат Пулев отстъпи за трети път в своята професионална кариера. Предходните два бяха в мачовете за шампионските пояси на Владимир Кличко и Антъни Джошуа.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР