Тервел Пулев изиза за десетия си мач на професионалния ринг

...
Тервел Пулев изиза за десетия си мач на професионалния ринг
Коментари Харесай

Очаквайте на живо: мача на Тервел Пулев във Виена

Тервел Пулев изиза за десетия си мач на професионалния кръг против непознатия противник Ласло Пензеш, като дуелът е предпоследен на интернационалната галавечер във Виена и ще стартира към 22:40 часа българско време.

На кантара по-рано българинът закова 91 кг, както беше и в предходната му борба, а противникът му се оказа малко по-лек - 88.6 кг.

Унгарецът е първият непобеден до момента конкурент на Тервел, който завоюва всичките си предходни 9 дуела, 8 от които с нокаут. Единствено предходният двубой на по-малкия от двамата братя Пулеви се организира във всичките 8 рунда и не завърши по нормалния метод, откакто Валери Брудов въпреки всичко оцеля и чу финалния гонг, въпреки и единствено да регистрира провалянето си с единомислещо съдийско решение (79-73, 78-73, 78-74).

 Тервел Пулев не сподели благосклонност против Редко в Берлин @@@

ВИЖТЕ ТУК ПРЕВЮТО НА SPORTAL.BG ЗА МАЧА НА ТЕРВЕЛ ПУЛЕВ

Противникът Ласло Пензеш (Унг) е доста по-различен от останалите съперници на 35-годишния софиянец. Унгарецът няма загуба. Той е със 7 победи (6 с нокаут), като пет от дуелите му са завършили още в първия рунд. 39-годишният боксьор като възраст е деец, само че действително неговата професионална кариера стартира след тази на Тервел. Пензеш дебютира едвам преди шест месеца, само че бързо навъртя стабилен актив. Съперниците му не са нищо изключително, като единствено един от тях има позитивен актив.

 Тервел Пулев - Якуб Войчик(Полша) @@@

Голямата въпросителна към Пензеш се крие в неналичието на каквато и да е информация. Не е ясно с какъв гард боксира, какъв брой е висок, какъв жанр изповядва. В интернет и по профилираните уеб сайтове няма никаква информация, а неговият управител Тибор Фея ревностно пази своя клиент.

Aко завоюва 10-ия си мач на профи кръга, Тервел Пулев ще се приближи оптимално до мач за европейска купа, която пък е трамплин към благоприятни условия за атакуване на най-ценните пояси в бокса - международните.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР