Тервел Пулев е готов за 14-ата си среща при професионалистите

...
Тервел Пулев е готов за 14-ата си среща при професионалистите
Коментари Харесай

Тервел Пулев е готов за битка №14

" Тервел Пулев е подготвен за 14-ата си среща при експертите - против Кай Курзава в петък (8 ноември) на церемония вечер в Бергиш Гладбах, Германия. Два дни преди борбата по-малкият от братя Пулеви даде изявление за bTV, в което акцентира какъв брой е значимо да не подценява противника.
" Независимо, че и на години е по-голям, напоследък в спорта се вижда увеличение на живота на спортистите. Дължи се на доста фактори, тъй че това е малко лъжливо. Играл съм и различен път против 40-годишен боксьор и много ме затрудни ", показа бронзовият медалист от олимпийските игри в Лондон през 2012.  Тервел Пулев победи Мич Уилямс в Коста Меса @@@
Запитан какво чака да бъде по-различно в мача на немска земя, Тервел съобщи, че към момента не знае, само че няма настройка да подценява обстановката.Германецът Курзава е на 42 години и има богат опит. Той е актив от 38 победи (26 с нокаут) и 8 загуби (5 с нокаут). За него това ще бъде трети мач през 2019 година, като има 2 загуби - от Един Пухало през февруари и от Никола Милачич през юли. Курзава дебютира при експертите през 2001 година, като има единствено два мача отвън Германия. Последният мач на българския боксьор беше през март 2019 година в Съединени американски щати. Тогава той победи Мич Уилямс след цялостни 6 рунда. От кръга Пулев слезе с фрактура в ръката, която лекува няколко седмици.Кантарът преди срещата сред Тервел и Курзава е на следващия ден. Седмицата е значима за братя Пулеви. Докато Тервел се готви за 14-ия си мач на профиринга, неговият брат Кубрат организира своята подготовка за конфликт в Калифорния с прекаралия 12 години в пандиза в Съединени американски щати Райдъл Букър. "
btvnovinite.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР