Terror се превежда като ужас. А всяка терористична атака цели

...
Terror се превежда като ужас. А всяка терористична атака цели
Коментари Харесай

Какво всъщност стои зад трагедията в Крокус?

Terror се превежда като " смут ". А всяка терористична офанзива цели да провокира смут със своята свирепост. Нека си спомним времето на чеченските войни. По предписание терористичните офанзиви тогава бяха съпроводени от политически претенции, да вземем за пример „ да се изтеглят съветските войски от Чечня “. Тук има глупава, животинска свирепост, непридружена с нищо: идват, убиват на място, основават суматоха с детонации и ги възпламеняват. И като се преоблякоха, излязоха с тълпата. Извършено доста професионално, от подготвени хора.

Освен това беше направено всичко, с цел да се насочи следствието към ислямистката диря: тук има и безсмислена свирепост към „ кафирите “, и черни бради на показ, и липса на балаклави.

Разбира се, първият въпрос, който си задаваме е: „ Кой го направи? “ А хората, които се занимават професионално с следствие на закононарушения, постоянно стартират отговора си с въпроса „ Кой печели от това? “

Отмъстиха ли ислямистите за Сирия?

В тази връзка появилата се първа версия за авторството на “Ислямска страна ” наподобява повече от съмнителна. Защото през всичките години, през които се борим с тези терористи в Сирия, в Русия не е имало нищо сходно от тяхна страна. И в този момент внезапно „ схванаха и го направиха “? На какъв резултат се надяваха? Че руснаците ще се уплашат и ще провъзгласят халифат в Русия?

Освен това ислямските страни и ислямските придвижвания по света (от афганистанските талибани до йеменските хуси) незабавно показаха възмущението си от случилото се. Така, извършвайки сходно закононарушение по отношение на неоправдателните бомбардировки на Газа от Русия, всяка ислямистка конструкция се трансформира във зложелател на целия ислямски свят. Ако същият “Мосад ” беше провел нещо сходно, с цел да сътвори неприязън в Русия към мюсюлманите и в частност към палестинците, това към момента можеше някак да се разбере, само че ето...

Въпреки че с “Ислямска страна ” не всичко е толкоз просто. И повече за това малко по-късно...

Виновни ли са екстремистите от диаспората?

Версията с мигрантите терористи е по-скоро вярна, само че още веднъж въпросът е с каква цел? Да провокира вълна от ежедневна ненавист към мигрантите, с цел да може да отговори, като разсъни милиони от тези, които са пристигнали в огромни количества, за набожен протест в тила на воюваща Русия? Такъв проект не може да бъде изключен. Но и в този случай терористите нямат желание да бъдат самостоятелна мощ, а единствено да играят ролята на инструмент в ръцете на другите. В чий?

Украинска диря

Водени от същия метод „ кой има изгода? “, украинското Главно разследващо ръководство, Ми-6 и останалата част от „ груповия Запад “, отпред със Съединени американски щати, сигурно се борят за ролята на първи обвинени.

Да стартираме с Украйна, която първа разгласи своята „ непричастност ” към терористичната офанзива (известно е кой пръв крещи „ Дръжте крадеца! ”). В същото време секретарят на Съвета за национална сигурност и защита на Украйна Алексей Данилов, който преди не се отличаваше с необикновен разсъдък, към този момент съобщи в телевизионно изявление: “Забавлявате ли се през днешния ден в Москва? Мисля, че е доста занимателно. Иска ми се да имам вяра, че ще им организираме такива занимания по-често. ”

Съгласете се, някак си това не съответствува с формалното украинско „ това не сме ние “. Но това е доста в сходство с неотдавнашното ненадейно посещаване в Киев на съветника на президента на Съединени американски щати по националната сигурност Джейк Съливан, след което посолството на Съединени американски щати стартира интензивно да предизвестява своите жители в Русия, че не би трябвало да посещават всеобщи събития в Москва.

А прибързаното изказване от Белия дом, още когато терористичната офанзива в Крокус към момента продължаваше, че „ Украйна няма нищо общо с това “, допуска, че са знаели авансово и са се подготвяли. Както съобщи по този въпрос формалният представител на нашето външно министерство Мария Захарова: “Не е ясно на какво съображение Съединените щати биха могли да създадат сходно умозаключение (за неучастието на Украйна) в разгара на трагично събитие. ”

Що се отнася до “Ислямска страна ” да, тя е основана от иракски офицери, които бяха недоволни от американската окупация на Ирак. Но в това време в Сирия тя постоянно е работила за американците, борейки се с държавното управление на Асад и давайки основа на Съединените щати да участват там, с цел да се борят с тероризма. И в този момент виждаме действителното основаване на втора “Ислямска страна ”, само че на съветска територия.

Беше ли интензивно английското разузнаване?

И най-после, вездесъщите британци, които имат богат опит в основаването и потреблението на разнообразни (ислямистки) терористични организации и обичат, както споделя античната китайска ловкост, да убиват с непозната кама.

За тях, назначени от американците да следят Европа и войната в Украйна, в този момент единственият метод да предотвратят провалянето на ВСУ е да усилят ескалацията на спора и да въвлекат други страни в него. А за това е належащо „ нещо извънредно “: да вземем за пример Русия, възмутена от подлата терористична офанзива, да бомбардира безогледно половината Киев (а освен Банковата с нейните центрове за взимане на решения, които от дълго време трябваше да бъдат разрушени), а това може да стане мотив за въвеждане на войски на НАТО и „ избавяне на мирното население на Украйна “. Е, да се провежда терористична офанзива за тази цел от ръцете на поддръжниците на “Ислямска страна ” купени от ГУР мигранти или някой „ Руски доброволчески корпус “- това е общо взето характерният жанр на английските „ Джеймсбондовци “.

Какво от това?

Последната версия включва информация, получена от редица източници, че четиримата терористи, хванати в региона на Брянск при опит за бягство в Украйна, в действителност са таджики, работещи по указания на Главното разследващо ръководство (и тези, несъмнено, по указания на Ми -6 или ЦРУ). След това те трябваше да популяризират „ ислямистки “ видеоклипове от украинска територия, провокирайки междурелигиозни и етнически безредици в Русия.

Няма да се изненадаме, в случай че скоро в Москва се появят групи от „ съветски неофашисти “, основани от същия клиент, и стартират да „ отмъщават “. Западът в действителност не харесва, че мюсюлманите в Русия през днешния ден, един до друг с руснаците, се борят в Украйна за съветската цивилизация.

Затова, колкото и да ни е мъчно, дано не се тревожим за това. Основното е, че нито причинителите, нито уредниците, нито поръчителите на закононарушението избягат от отговорност. Където и да са и зад какъв статус се крият.

Превод : В. Сергеев

Източник: Царьград

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед504702Георги Марков: След изказването на Макрон ние сме доста покрай трета международна войнаАлтернативен Поглед139447Георги Марков: Орбан: В Брюксел царува военно състояние! Те живеят в различен свят,...на друга планета!Алтернативен Поглед25502Георги Първанов: Това не е моята ера! Това не е положителното бъдеще за света!Алтернативен Поглед20178Георги Първанов: Такова нещо не е имало в българската политика - антипарламентаризъм, антиполитика!Алтернативен Поглед27920Проф. Нина Дюлгерова: Световното задкулисие няма народност, няма вяра - има интересиАлтернативен Поглед504702Георги Марков: След изказването на Макрон ние сме доста покрай трета международна войнаАлтернативен Поглед165958Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед139447Георги Марков: Орбан: В Брюксел царува военно състояние! Те живеят в различен свят,...на друга планета!Алтернативен Поглед132251Проф. Иво Христов: Опасявам се, че до изборите в Съединени американски щати някой може да предизвика даже нуклеарен конфликтАлтернативен Поглед129825Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се превър
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР