Terraform Labs, компанията зад срива на цифровите токени terraUSD за

...
Terraform Labs, компанията зад срива на цифровите токени terraUSD за
Коментари Харесай

Компанията зад файловете за срив на крипто Terra за защита от фалит в САЩ

Terraform Labs, компанията зад срутва на цифровите токени terraUSD за 40 милиарда $ през 2022 година, подаде молба за отбрана от банкрут по глава 11 в щата Делауеър, като неин съ- създателят До Куон е изправен пред изгонване в Съединени американски щати доникъде на март, с цел да се изправи пред съда за хипотетична машинация.

Terraform Labs пресметна, че активите и пасивите са сред 100 и 500 милиона $ в декларация в неделя, с цел да ги отбрани от кредитори и ще му даде опция да се реорганизира.

„ Подаването ще разреши на TFL да извърши своя бизнес проект, до момента в който се движи по настоящите правосъдни производства, в това число провесен внушителен правосъден развой в Сингапур и правосъден развой в Съединени американски щати, включващ Комисията за скъпи бумаги и тържища, ”, се споделя в изказване на основаната в Сингапур компания.

Куон има 92 % от Terraform Labs, до момента в който неговият съосновател Даниел Шин има останалата част, съгласно правосъдния документ. Федерален арбитър на Съединени американски щати неотдавна отсрочи процеса на SEC, с цел да разреши е...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР