Тероризмът стана бичът на 21-ви век, в частност ислямистките радикални

...
Тероризмът стана бичът на 21-ви век, в частност ислямистките радикални
Коментари Харесай

Британците са в шок! Терорист искал да отнеме живота на принц Джордж, но службите ...

Тероризмът стана бичът на 21-ви век, в частност ислямистките радикални организации, които непрекъснато заплашват света, а техните атентати лишават куп човешки животи. За страдание, прекалено много гибел в качеството на цена за някакви безусловно неразбираеми на болшинството хрумвания.
неотдавна терористите от ИДИЛ публично се прицелиха в английското кралско семейство, най-малко, оповестиха за желанието си да убият 4-годишния принц Джордж, с което шокираха освен британците, които пазят монарсите си като зениците на окото си, само че и даже целия свят.
До в този момент в света имаше известна параноя, само че по-късно съобщение всичко напряко се трансформира в нервност.



На 22 ноември в Нелсън, Ланкашир бе задържан 31-годишният Хуснайн Рашид, който бе упрекнат в подстрекаване към убийството на дребния принц и честност на ИДИЛ.




На 6 декември той бе изправен пред съда в Уестминстър. Срещу Рашид са повдигнати обвинявания в това, че той е разгласил в обществените мрежи фотоси на принц Джордж, съпроводени с адреса на учебното заведение му и надпис " Дори и кралското семейство няма да е неподвижен ".


Също са му повдигнати обвинявания в това, че благодарение на секретни канали в Телеграм той е призовавал за офанзиви по еврейски общности и английски футболни игрища.


Мъжът отхвърля обвиняванията и упорства на своята непорочност. Засега той ще остане в ареста до 20 декември, по-късно ще има ново правосъдно съвещание.


Съседите на арестувания са в потрес от случилото се и не могат да повярват. По думите им, Рашид в никакъв случай не е правил проблеми.


Освен това, английската полиция и контратерористични структури считат, че жителите просто не желаят да откриват контакт с управляващите.



Към този призрачен сън може да се добави и случката с дамата, която се опита да проникне в учебното заведение на Джордж, с цел да го отвлече.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР