Тероризмът има за цел да раздели хората. Той има много

...
Тероризмът има за цел да раздели хората. Той има много
Коментари Харесай

Шефът на Google: Тероризмът има за цел да ни раздели

Тероризмът има за цел да раздели хората. Той има доста форми и не би трябвало да се подценява. Това написа в в отворено писмо до чиновниците си, изпълнителният шеф на Гугъл Сундар Пичай.

Бил Гейтс със смразяващо предизвестие за света

Фейсбук ще бори тероризма с технологии и желае помощ

"Изминалата седмица беше доста напрегната за Гугъл, само че тя бледнее на фона на това, което се случва по света ", написа Пичай, като засяга вътрешният скандал в компанията във връзка с мястото на дамите в нейната конструкция. "Поредица от терористични офанзиви, които демонстрират разрушителните и съкрушителни последствия на омразата, насилието и екстремизма ", добавя Пичай.

Интернет колосите с обща коалиция против тероризма

"Събитията в Шарлотсвил ни шокираха. Няма място за подобен вид екстремизъм в Америка. Като компания ние сме единни в осъждането на тези дейности. Днес чухме и за терористичната офанзива в Барселона. Боли ме да видя още един град и неговите хора да са нападнати от безчувствена ненавист ", написа Пичай.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК

"Конкретно за Барселона, нашият екип по сигурността оказа помощ на няколко чиновници на Гугъл, които са там, да стигнат до безвредно място. Всички, с които сме се чули до момента, са в сигурност ", добавя Пичай и приканва чиновниците да алармират, в случай че знаят за още хора от екипа на компанията, които са в града.

Charlottesville and Barcelona show the devastating consequences of hatred and extremism. Our thoughts are with the victims. pic.twitter.com/AMGhcWYi8e
— Sundar Pichai (@sundarpichai) 17 август 2017 година
"Тероризмът е тероризъм и приема доста форми. Шарлотсвил и Барселона не са единствените места, където това се случи. Атаката в Буркина Фасо е още един образец от миналата седмица. Тероризмът цели да ни раздели. Предизвикателството и най-хубавата реакция е да приказваме, да не даваме опция на омразата да процъфтява и да се обединим към полезностите, които споделяме. Често е мъчно за хората да намерят обща позиция и да намерят най-хубавите способи да се борят с увеличаващия се прилив от ненавист и тероризъм. Историята демонстрира, че би трябвало да опитаме ", написа още Пичай.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР