Терористите на Хамасизнасилваха момичета над телата на приятелите им, докато

...
Терористите на Хамасизнасилваха момичета над телата на приятелите им, докато
Коментари Харесай

Израелски момичета „са били изнасилвани над телата на приятелите си“ от терористите на Хамас

Терористите на Хамас " изнасилваха девойки над телата на приятелите им ", до момента в който правиха " втори холокост ", описаха на пресконференцияв Лондон членове на английски фамилии наизраелски пленници, хванати от въоръжени мъже, написа в. " Дейли мейл ".

Двама английски жители, Ноам Саги и Шарън Лифшиц, описаха по какъв начин възрастните им родители са били изтръгнати от леглата им и принудително откарани в Газа от Хамас дружно с деца на шест месеца. Те призовахаправителствата да оказват помощ за връщането им, като в същото време осъдиха дейностите на нападателите.

„ Не трябваше да съм тук през днешния ден, трябваше да отида на Хийтроу, с цел да взема майка си.Тук съм поради чистото зло “, сподели Ноам.

„ В събота сутринта кибуцът, където съм роден и израснал, се разсъни от кръвопролитие – от втори Холокост.Предимно дребни деца и остарели хора.Изгориха мястото до основи, гръмнаха кучетата.Нищо не остана ".

Той описа по какъв начин фамилиите, живеещи в кибуца, са били „ обгазени, изгорени, заклани, убити и отвлечени “.

„ Хората, претърпели Холокоста, се оказаха изправени пред нов подобен.Един от заложниците е взел участие в " Транспорта за деца ", описа Ноам, 53, имайки поради интервенция за изтегляне на еврейски деца от нацисткаГермания.

„ Те взеха толкоз доста от нашата общественост.Това са нашите деца, нашите родители.Отведоха майка ми, изключиха й кислорода, с цел да я качат на мотор... Трябва да си огромен звяр, с цел да вдигнеш 85-годишна от леглото й, нали? “– попита през сълзи 52-годишната Шарън.

По думите им измежду отвлечените пленници е имало и ишестмесечно бебе. Снимки на отведените бяха показани по време на конференцията.

Шестмесечната Ариел, Тамир Адар, 38, Яфа Адар, 85, Ноам Еляким, Дикла Аава, 50, Дафна Еляким, Таймер Елиаз Арава, 17, както и Ела Еляким, Нахал Оз и „ Абигейл “, чиято възраст не са разкрити, се знае, че са били откарани срещу волята им в Газа, написа още Блиц.

Ноам е психолог по специалност и живее в Лондон, израснал в кибуца Нир Оз.75-годишната му майка Ада Саги беше взета за заложница на 7 октомври.

— Не чухме нищо.Това, което ни крепи е, че синът ми има една баба и аз желая да бъде с нея за идващия му рожден ден.Това, което ме кара да продължа е, че всеки един от тези хора е част от семейство - учили саме да плавам, учили са ме на едно плюс едно.Така сме израснали.Ще направя всичко допустимо за тях “, сподели Ноам.

52-годишната Шарън Лифшиц е художник и учен, чиито родители са мирни деятели на 85 и 83 години и също са били взети за заложници.

„ Имам доста другари, доста християни, мюсюлмани, будисти, индуисти.Не ми пука, дано се съберем, да върнем тези деца вкъщи “, сподели тя.

„ Баща ми би споделил, аз съм на 83, имах страховит живот, не се занимавайте с мен, занимавайте се с децата на съседите ми, бебетата.Моля ви да се занимавате и с тях.

„ Баща ми прекара живота си в работа за мир.Аз съм негова щерка.Моля за мир.Сега би трябвало да действаме дружно, с цел да се борим с тази ненавист с обич.Те не са част от тази война.

Когато конференцията стартира, водещият изнесе пламенна тирада, преди да даде думата на Ноам и Шарън.

„ Хамас... е актуален отряд на гибелта.Вървяха от врата на врата, грабваха бебета от майките им и деца от леглата им и брутално, невъзмутимо ги заклаха “, сподели тя.

„ Момичета са били изнасилвани над телата на приятелите си, доста оживели са били отвличани.

„ Тези ужасяващи дейности бяха чествани по улиците на Техеран, Газа и даже от някои тук в Лондон.

„ Никога до момента в Израел не сме преживявали такова травматично събитие, чието превъзмогване ще отнеме години, в случай че не и генерации.

„ Това е най-голямата рецесия със заложници, пред която светът се е изправял от десетилетия. “

Докато членовете на английските фамилии на израелски заложници говорихаза тежкото състояние на своите близки, най-малко100 души са отпътували от Обединеното кралство за Израел,за да служат в израелската войска./новини.бг

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР