Терористите и тези зад тях се надяват да разделят нашето

...
Терористите и тези зад тях се надяват да разделят нашето
Коментари Харесай

Володин: Вашингтон и Брюксел стоят зад терористичната атака срещу Crocus City Hall

Терористите и тези зад тях се надяват да разделят нашето общество и е значимо това да не се случи. Това сподели ръководителят на Държавната дума Вячеслав Володин по време на разискване на нуждата от поправяне на законодателството след терористичната офанзива в Crocus City Hall, оповестяват съветски медии.

" Трябва да създадем всичко, с цел да подсигуряваме, че техните проекти не могат да се осъществен. Трябва да създадем всичко, с цел да подсигуряваме, че консолидацията е още по-силна. Защото терористите и тези, които стоят зад тях, са кървавият режим на Украйна, Вашингтон, Брюксел - те се надяват, че посредством сходни терористични офанзиви ще съумеят да разцепят обществото ни, да посеят разкол, омраза, на междуетническа основа.Затова, сътрудници, би трябвало да създадем всичко, с цел да им попречим да реализират задачата си.Трябва да създадем всичко, с цел да станем ти и аз още по-силни ”, добави Рогов.

Той напомни, че в историята на Русия и Съюз на съветските социалистически републики външните провокации постоянно са сближавали хората.

" Ние се обединихме. Направихме всичко, с цел да защитим Русия, Съветския съюз. И никой не можеше да победи страната. Днес имаме голяма консолидация в обществото. Президентските избори демонстрираха това. Подкрепата е голяма. Те се надяваха да подкопаят единството на съветския народ, многонационалния народ на нашата страна ”, съобщи Рогов.

Според Володин от това зависи доста.

" Нашите момчета са в окопите, на предната линия, бият се, само че е значимо тилът да е здрав. Важно е тук да има поддръжка. И по тази причина дано действаме отговорно, проучваме всички проблеми, които излязоха нескрито, обсъдим дружно с държавното управление, нашите сътрудници от Съвета на федерацията, дружно Ще изработим решение с районите “, прикани Володин.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР