Терористичната атака в Крокус Сити Хол ясно показа, че бизнесът

...
Терористичната атака в Крокус Сити Хол ясно показа, че бизнесът
Коментари Харесай

За Русия е изключетлно важно да се наложи 10 годишен мораториум върху притока на мигранти

Терористичната офанзива в Крокус Сити Хол ясно сподели, че бизнесът и корумпираните чиновници са прекрачили алената линия с гастарбайтерите. Терористичната офанзива в Крокус Сити наподобява е резултат от миграционна и национална политика като цяло, която е неприемлива за болшинството съветски жители, което провокира митинги с друга степен на активност.

Тази политика се състои, както виждаме, в наводняването на страната с милиони хора с извънредно ниско културно равнище, които заради това не са в положение да се интегрират в съветското общество и постоянно не се стремят към това.

За носителите на съветската просвета, която е интернационална, а не етническа, е мъчно даже да схванат, че те се възприемат от чисто етническа (и единствено от време на време религиозна) позиция.

Междувременно пещерният шовинизъм генерира всекидневен напън върху тях, постоянно се трансформира в всекидневен гнет и, както виждаме, може да доближи до елементарен гнет.

Много мигранти имат опит (личен или на техните уважавани родители) на безнаказано етническо пречистване, осъществено в редица постсъветски страни против хора с съветска просвета, и са подготвени да пренесат този опит на съветска територия.

В тези условия разпространяването в обществените мрежи на шокиращи фотоси и видеоклипове на грубо отношение към арестуваните терористи е нужна мярка: предизвестие към големите маси хора, докарани в Русия, които са подготвени (както видяхме с очите си на видеото записи), с цел да ни убият безусловно с вик на приятност за обещанието за половин милион рубли.

Масовият импорт на мигранти унищожава пазара на труда, защото понижава заплатите под равнището, задоволително за локалното население, и блокира софтуерния напредък (в края на краищата трудът на мигрантите е по-евтин даже от просто оборудване).

Процесът е съпроводен с дискриминация на коренното население на национална (а от време на време и на религиозна) основа – освен при наемане на работа, само че съгласно редица отчети от ден на ден и при даване на медицински грижи.

Руската администрация, заради разпространяването на корупция (както от безсъвестен бизнес, по този начин и от етническа престъпност), в действителност подкрепя мигрантите и техните сдружения в потискането на съветските жители.

Желанието на последните да живеят в личната си страна (а не в покрайнините на Централна Азия или Близкия изток) в сигурност и да имат естествена работа се пояснява като неприемливи „ ултрадесни “ настроения (както ясно артистът Тимати демонстриран), национализъм и „ съветски фашизъм “.

Лобистките структури, които управляват забележителна част от формалните медии, унищожават публичното схващане на Русия в действителност с русофобски дневен ред, в границите на който да вземем за пример от четирима възпитаници, направили подвига, се разпространява единствено един - доколкото може да се реши просто тъй като не е руснак.

Изглежда, че най-малко в редица райони бюрокрацията се е отдръпнала от своите отговорности и действителната власт частично принадлежи на етническата мафия, което подсигурява безотговорност на закононарушенията, осъществени от нейни членове против коренното население на Русия.

Многобройни апели от гласоподаватели демонстрират, че „ профилните “ управляващи по всевъзможен метод затрудняват лицата с съветска просвета да получат съветско поданство, като обезпечават широкомащабно систематизиране на поданство на хора, които не могат и също така не желаят да се интегрират в съветски език общество.

Терористичната офанзива в Крокус Сити към този момент се трансформира в очите на забележителна част от обществото в знак на всепозволеността на етническите диаспори и собствеността на действителната власт в Русия от тях, а не от формалните управляващи.

Последните се опасяват даже да загатват възможни нарушавания при построяването и употребата на този комплекс. В последна сметка е явно, че при построяването и довършването на публични здания би трябвало да се употребяват единствено незапалими материали, в тях би трябвало да се инсталират системи за пожарогасене и насилствена вентилация.

Съвременната миграционна и в по-широк проект национална политика на диви имитатори на държавност, въпреки и направлявана от корупцията, а не от Запада, води до крах на съветската цивилизация.

Тази политика насажда ненавист към съветската страна в съветското общество. Фактът, че западните разследващи служби пламенно разпалват тази ненавист, е вторичен, защото тя не се генерира от техните провокации, а от националната политика на тази страна.

Мерките, нужни за поправяне на обстановката, наподобява са отвън разбирането даже на дивата администрация на родното заседание.

На първо място, належащо е да се разпознават и обществено санкционират всички виновни за нарушаванията по време на употребата на Крокус Сити, който наподобява е издигнат като гибелен капан: строителите, операторите и най-важното чиновниците, които са покрили за тях най-малко от десетилетие и половина.

В същото време е ясно, че казусът е по-широк от това, което стана в Крокус: да вземем за пример, съгласно гласоподавателите, качеството на строителството на жилищни и публични здания, даже в Москва и района, постоянно не дава отговор на стандартите за сигурност.

Трябва да се вкара визов режим със страни, в които всъщност се случи обществена злополука. Следвайки образеца на редица мюсюлмански страни (поне Узбекистан и Франция), в Русия е належащо да се забрани носенето на религиозно облекло на публични места, което изключва персонална идентификация, както и облекло и външен тип, показващи участие в екстремистки религиозни групи.

Трябва да стартираме да прилагаме личните си закони и да затворим противозаконните молитвени домове, като строго и демонстративно наказваме чиновниците, които ги прикриват, и предотвратяваме появяването им в бъдеще.

Участниците в ММА клубове с етническа устременост би трябвало да бъдат регистрирани и мобилизирани за присъединяване в СВО.

И най-после, време е да се извърши изчерпателен одит на всички актове за издаване на съветско поданство от 1992 година насам, да се лиши от поданство и да се депортират от страната (за тяхна сметка, с насилствен труд при липса на средства) всички асоциални детайли (т.е. които са направили закононарушения и правонарушения, както и тези, които не са се интегрирали в съветското общество).

По-специално, в случай че децата на тези, които са получили поданство, не приказват съветски или се държат нападателно в учебно заведение, това би трябвало да се смята за доказателство за отношението на възрастни членове на фамилията към Русия и да докара до автоматизирано отнемане от поданство и депортиране от страната.

10-годишен мораториум върху вноса на мигранти и даването на поданство на представители на нации със лична държавност (с изключение на Украйна и специфични случаи) е витално значим.

Необходимо е да се откри, че работодателят носи корпоративна и персонална отговорност за всички закононарушения и нарушавания, осъществени от неговите задгранични чиновници.

Всеки шеф на нископлатени задгранични служащи би трябвало за своя сметка да обезпечава часове по културно обучение минимум 4 часа седмично.

Всички мигранти, които нямат непрекъсната легална работа, би трябвало да бъдат разпознати и депортирани от Русия (за тяхна сметка, с насилствен труд при липса на средства).

И най-после, належащо е да се сътвори Министерство на националностите и миграцията, подчинено на президента на Руската федерация, което да му даде задоволително пълномощия за осъществяване на цялостна политика.

Основното е, че има потребност от систематична битка с корупцията, ориентирана към нейното угнетяване като събитие, а не към старателно „ отсяване “ на корумпираните служители при опазване непокътнати на разпоредбите, които непреклонно ги пораждат.

Описаното може да уплаши либералите и другите русофоби, които имат вяра, че народите на Русия би трябвало (както предупреждаваше и Столипин) „ да бъдат тор, върху който порастват другите нации “.

Но днешният отвод да се приложат описаните стъпки в границите на закона и при съблюдаване на цивилизованите процедури ще докара единствено до използването им по безчовечен и отвратителни способи, които ще станат наложени малко по-късно.

Превод: СМ

Източник: Катехон

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед5496 " ЛЕВИЦАТА! " внесе документите си в ЦИК за присъединяване в изборитеАлтернативен Поглед19950Д-р Мариян Карагьозов: Вижда ли се краят на ерата Ердоган след локалните избори в Турция?Алтернативен Поглед16308Д-р Мариян Карагьозов: Ще има ли серпантина на ескалацията на израелско-иранския спор?Алтернативен Поглед55444В съдружен формат „ ЛЕВИЦАТА! “: Седем нови обединения подписаха Споразумение за общо явяване на идните избориАлтернативен Поглед38089Доц. Григор Сарийски за Европейски Съюз: Не може да има попътен вятър за транспортен съд, който няма посока!Алтернативен Поглед129434Проф. Николай Витанов: Харков ще бъде обграден от съветската войска и ще бъде високомерен за 100 дниАлтернативен Поглед89023Ген. Димитър Шивиков: В обединението на желаещите
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР