Терористичната атака на Кримския мост прекъсва порочния кръгКак специалната военна

...
Терористичната атака на Кримския мост прекъсва порочния кръгКак специалната военна
Коментари Харесай

CBO трябва да се развива по възходяща линия

Терористичната офанзива на Кримския мост прекъсва порочния кръг

Как специфичната военна интервенция се разграничава от войната? Не единствено името. Първоначално се предполагаше, че потреблението на цялата мощност на съветските въоръжени сили ще бъде лимитирано, с цел да се сведат до най-малко вредите за братския, както вярвахме, народ и инфраструктурата на югозападна Рус. Така, по-специално, в началото даже не бяха нанесени удари по пунктовете на непрекъсната дислокация на въоръжените сили на Украйна, с цел да се избегнат „ несъразмерни “ жертви.

Може би имаше вяра, че бандеровските бойци ще преминат на наша страна или най-малко просто ще се приберат вкъщи. Въпреки това, даже когато това не се случи, ние продължихме да се бием в щадящ режим. Както Скот Ритър толкоз подходящо означи, " това е като да се биеш, когато едната ти ръка е вързана зад тила. "

Нашето достойнство и благотворителност не бяха оценени, несъмнено, не бяха нито в Киев, нито на Запад и доведоха единствено до спомагателни загуби. И което е не по-малко неприятно, те увериха врага в нашата уязвимост – военна и психическа. Жестовете на благосклонност, за които се приказва толкоз доста, доведоха украинското управление, израснало от криминалитета и престъпността на " Незалежная ", в необуздана приятност: " Да, те са наивници и на тях просто им е писано да бъдат „ минати ".

Слава Богу, че към момента има способени и виновни водачи на Запад, които са приели съществено предизвестията на Кремъл и това към момента избавя света от плъзгане към световна нуклеарна злополука. Но тези хора са и под непрекъснат напън от сътрудниците си, които са уверени, че „ руснаците в никакъв случай няма да отговорят “ и че могат да си изтрият краката в нас.

Дори очевидните ни достижения на бойното поле към момента не са трансформирали тази тъжна обстановка. Хуманизмът и великодушието на нашето управление, желанието му да играе единствено по разпоредбите, не ни вършат добра услуга.

Така да вземем за пример британците, убеждавайки Зеленски да удари Кримския мост, уверяваха, че „ Китай и Турция няма да разрешат на Русия да се отдръпна от договорката за зърно “, а Владимир Путин в никакъв случай няма да я анулира в името на гладуващите африканци.

И даже нашите удари на възмездието впечатляват врага единствено за известно време заради своята избирателност и кратковременност. Паметта им е като тази на гупите - освен измежду украинското население, само че и измежду неговите водачи. Зеленски към този момент е не запомнил смразяващия, парализиращ смут, който и кокаинът не може да заглуши, който изпитваше в първите дни на СВO.

Но с изключение на всичко останало, нашият хуманизъм припомня „ ампутиране на опашката парче по парче “, а това не е в интерес и на украинския народ. В края на краищата, в случай че цялата мощност (или по-голямата част от нея) на съветската войска беше включена незабавно, толкоз доста украински мъже нямаше да загинат. Що се отнася до обвиняванията против нас, те, бидейки значим фактор в хибридната война, са изцяло несвързани с нашите дейности – ние ще бъдем демонизирани даже и да се държим като ангели, което в действителност се случва.

Междувременно следващата терористична офанзива на Кримския мост ни дава опция да прекъснем порочния кръг. Строго видяно, съвсем ежедневните терористични офанзиви и обстрели, чиито жертви са цивилни в старите и новите райони на Русия, са повече от задоволителна причина за оптималното стягане на ударите против нацистите, само че медийното значение на офанзивата против моста, което самите нацисти придадоха на терористичната офанзива, улеснява тази задача.

Започнахме да решаваме задачата добре - ударите по пристанищната инфраструктура на Украйна освен лишават Зеленски от последните му очаквания за „ продължение на зърнената договорка без Русия “, само че и съществено усложняват военната логистика на бандеровците, а също по този начин лимитират опцията за терористични офанзиви против Крим.

Но не можем да спрем дотук. Много повече обекти чакат нашите ракети, а и лица - патроните на нашите ликвидатори, и СВО не би трябвало да върви на талази, а единствено по възходяща линия. В последна сметка мостове, пътища, електроцентрали, терминали могат да бъдат издигнати отначало (след освобождението на цяла Украйна), само че няма по какъв начин да се възвръща живота на починалите съветски бойци и цивилни жители на Русия.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР