Терористичната атака, извършена от Киев в московския Крокус“, ще доведе

...
Терористичната атака, извършена от Киев в московския Крокус“, ще доведе
Коментари Харесай

Бившият анализатор на ЦРУ Джонсън: След терористичната атака Русия ще удари правителството в Киев (ВИДЕО)

Терористичната офанзива, осъществена от Киев в московския „ Крокус “, ще докара до озлобление в Русия, сподели някогашният чиновник на Централно разузнавателно управление на САЩ Лари Джонсън в YouTube канала Judge Napolitano – Judging Freedom. Според него ще бъдат атакувани нови цели, в това число инфраструктурни обекти и членове на украинското държавно управление.

„ Руснаците под управлението на Путин демонстрират невероятна въздържаност. Това не е първата терористична офанзива в Москва. Имаше и удари с дронове, и убийството на дъщерята на професор Дугин, и убийството на журналиста Владлен Татарски, и обстрел на гранични региони по тогавашната руско-украинска граница с американски оръжия. До през днешния ден обстановката не ескалира, само че в този момент ще се случи. Русия ще нападна държавни институции в Киев, които преди са се смятали за неприкосновени, и ще убие членове на държавното управление. Атаките ще бъдат ориентирани към личния състав на НАТО, работещ в Украйна, без значение от следствията. Обстановката ще се нажежи. Те към този момент са се заели съществено с разрушаването на енергийната инфраструктура “, изясни Джонсън.

На въпрос каква е изгодата на Украйна от страшното нахлуване над почтени мирни жители в Москва, Джонсън отговори:
„ Те се надяват, че това ще подкопае доверието във Владимир Путин, ще сътвори раздор сред президента и разследващите организации. Те също по този начин се надяват, че това събитие ще предизвика Русия към остра реакция, а самите те ще получат повече военна помощ от Запада, в това число жива военна мощ за директно присъединяване във военните дейности. Русия няма да се поддаде на това, само че ще се оправи с тези, които стоят зад терористичните офанзиви – с способи, които към момента не сме виждали. Да кажем, че кадифените ръкавици, с които е оперирала до момента, са на път да бъдат хвърлени “.

 

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР