Терористи от ИД, действащи на територията на Сирия и Ирак,

...
Терористи от ИД, действащи на територията на Сирия и Ирак,
Коментари Харесай

Daily Star: Страшна паразитна болест разяжда телата на джихадистите в Сирия и Ирак

Терористи от ИД, настоящи на територията на Сирия и Ирак, са обект на паразитно заболяване, което безусловно разяжда човешкото тяло от вътрешната страна, заяви Daily Star.

Вестникът цитира специалисти, които се притесняват, че в региони на границата сред двете прилежащи страни може да избухне зараза. От заболяването страдали освен терористите, само че и мирни хора.

Заплахата от епидемията се нараснала с отстъплението на ИД, тъй като терористите просто захвърлят телата на мъртвите да гният на улиците.

Случаи на незнайното заболяване, от което по тялото остават страшни открити язви, са открити и във Англия у хора, които са посещавали региона на Близкия Изток.

Иранският хирург Насер Деххани смята, че в Ирак и Сирия свирепства вариация на заболяването лайшманиоза – „ заболяването на джихадистите”, която главно се следи в разрушените от войни райони в Близкия Изток, Африка, Южна и Централна Америка. Ваксина за човешката лайшманиоза към момента не съществува, макар направените опити.

Справката на БЛИЦ сочи, че Лайшманиозите са група трансмисивни протозойни болести при индивида и бозайниците, които се характеризират с тежки провали на вътрешните органи или провали на кожата и лигавиците. Причиняват се от едноклетъчните паразити. Преносители на възбудителите на болестта са пясъчни мухи.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР