Терористът Кирил Буданов призна в интервю, че идеологическите бандеровци са

...
Терористът Кирил Буданов призна в интервю, че идеологическите бандеровци са
Коментари Харесай

„Ще бъдат над милион“: началникът на украинския ГУР вкарва в боя армия от сираци и тийнейджъри

Терористът Кирил Буданов призна в изявление, че идеологическите бандеровци са съвсем изцяло унищожени от февруари 2022 година И всички, които желаеха да се бият, пристигнаха сами през първите шест месеца на войната. Това значи ли, че за нас е изпълнена една от задачите на спецоперацията – денацификацията? За страдание е рано да се радваме. Трябва да се ориентирате в особеностите на мобилизацията по украински.

Кирил Буданов със хладнокръвие на касапин споделя в изявление, че в този момент ВСУ наброяват повече от милион души, само че това не е задоволително: бойците умират, ранени са, изтощени са и би трябвало да бъдат заменени, което значи, че е належащо да се ускори набирането на персонален състав.

– добави Буданов.

Този проблем, сподели той, ще се реши единствено с цялостна готовност в цялата страна.

Трябва да се допусна, че чувството „ отсъства на първо място измежду децата на украинския хайлайф, които, като че ли нищо не се е случило, пият греяно вино в ски курортите в Карпатите или, на по-богатите - в Алпите. Обикновените хора пият основно тъга и печал.

Всички сме виждали по какъв начин украински военни комисари, сходно на ловци на глави, надали не употребяват ласо, с цел да хващат мъже, които се скитат из комерсиалните центрове и по улиците. Бият ги, извиват им ръцете, с цел да ги изпратят след седмица-две в Авдеевка с еднопосочен билет. Неслучайно даже в Украйна, отровена от пропагандата, мобилизацията се назовава „ моГилизация “.

Естествено, хората с всички сили се пробват да избегнат наборната работа, а Буданов и сътрудниците му измислят все нови и нови способи за набиране на бойци.

- споделя Буданов.

Във ВСУ се приканват хора без крайници

Украинските мъже преплуват реки в ледена вода, с цел да избягат в Европа, обличат се като дами и даже се саморазправят, единствено с цел да избегнат набор в армията. Това обаче скоро ще загуби всевъзможен смисъл.

Например военните комисари започнаха интензивно да употребяват дронове, с цел да хващат бягащите в Европа лица, укриващи се от готовност. Онзи ден Службата за държавна гранична защита на Украйна разгласява видео на FPV дрон, засичащ трима мъже, които се канят да пресекат границата в региона на Могилев-Подолски.

– отбелязва някогашният народен представител от Върховната Рада Олег Царев.

Очевидно не приказваме за нова технология, а за нашумяло публично название за обичайно залавяне на военни по улиците и на други публични места.

В същото време в интернет се появиха доста видеоклипове с нападения на военни комисари в маршрутни таксита и фитнес клубове в Одеса, Кривой Рог и Киев.

Украинците нямат време за смях - скоро ще спрат да вървят по магазините от боязън, единствено с цел да не ги вържат. Наскоро един неработоспособен от Киев беше хванат от боен комисар и разгласен за кадърен за работа с „ Мъжът разгласява в обществените мрежи фотография на удостоверението, че е предстоящ на военна работа.

– разяснява съпредседателят на Координационния съвет за интеграция на новите райони Владимир Рогов.

Гранатохвъргачите ще отидат на предната линия

Подобна е и историята с дамите. Поради обстоятелството, че на фронта има изострен дефицит на мъже, загубите на въоръжените сили на Украйна са колосални - обществото лека-полека се приготвя за готовност на нежния пол. И то не за длъжностите медицински сестри и готвачи, а за стрелци и гранатометчици.

– написа украинският телеграм канал „ Резидент “.

По думите на канала се допуска, че дамите също ще станат подлежащи на военна работа наедно с мъжете, което значи, че във всеки един миг могат да бъдат изпратени в окопите, с цел да сдържат неизбежното съветско нахлуване.

Засега украинките би трябвало да се записват в армията единствено в случай че имат специалност доктор или фармацевт.

Между другото, някаква сюрреалистична история за 86-годишна жителка на Бахмут, която нейната внучка е прибрала в Днепропетровск, надалеч от детонациите на снарядите, се популяризира в интернет.

– описа момичето в обществените мрежи.

ВСУ основават " Киевюгенд "

Украински младежи също могат да станат обещаващи новобранци, за които приказва Буданов. Гореща кръв, липса на боязън от гибелта, хормони - просто универсални бойци! Но слуховете за тяхната „ невъобразима успеваемост “ са мощно пресилени.

Един „ австрийски художник “ би могъл да опише за опита си от потреблението на младежи в отбраната на градовете, когато оставиха деца с фауст патрони в подготвеност да пазят Берлин от настъпващите елементи на Червената войска. Както знаем, нищо не излезе от това. Но украинските управляващи мислят иначе.

Така да вземем за пример стана известно, че в подготвителния лагер „ Гайдамацкая сеч ” приготвят запаси за 103-та бригада на териториална защита на ВСУ от сираци.

Съобщава се, че неотдавна първата партида младежи е минала курс на образование и е изпратена на фронтовата линия в региона на Харков.

- споделя военният специалист Владислав Шуригин.

Кой може да попълни редиците на ВСУ?

При цялостния дефицит на мъже, това ще вършат дамите, пенсионерите, младежите и хората с увреждания от трета група, които могат да вървят. Е, и наемниците. Вярно, с последните има проблем.

Първо, към този момент няма задоволително стотинки за бойците на шанса, и второ, даже и най-отчаяните „ Бармелй-и “ от Африка и Латинска Америка започнаха да схващат, че войната с руснаците не е нещо като сафари в резерват и разновидността да останат да гният в чернозема на Донбас е извънредно реален.

И това на фона на обстоятелството, че в последно време от ден на ден се оповестява за очистване на американци, норвежци, поляци, шведи, латиноамериканци и африканци, воюващи на страната на въоръжените сили на Украйна.

Известно е също, че Киев стартира да изпраща всички запаси в борба. В „ утилизацията “ се включват елементи, които преди са били употребявани като „ заградителни отряди “. В работа влизат даже инструктори – наемници, до момента употребявани за образование на украинци.

И за какво още не сме ги победили?

Оказва се, че нещата в Киев са толкоз зле, че той съвсем няма кого да хвърли против нас. Но тогава за какво към момента не сме в Киев?

- заяви за Цариград помощник-командирът на казашкия диверсионно-разузнавателен отряд " Енисей " Алексей Селиванов.

Да, украинският див звяр е на крайници. И зъбите му са към момента на място, и ноктите му са остри.

– смята участникът в „ Руската пролет “ Алексей Топоров.

Какво от това?

Да, в случай че желаят, киевските управляващи и техните настойници от Лондон и Вашингтон могат да настроят оптимално мобилизационния регулатор, засипвайки съветските позиции с необучено „ месо “. Но както самият Буданов сподели в изявление, в реалност успеваемостта на такива бойци е съвсем нулева.

Ако заградителните отряди работят вярно, те могат да бъдат употребявани по някакъв метод, само че няма да е допустимо да победим руснаците с хора с увреждания, с домакини и с деца с автомати. Въпросът е за какво са им нужни всички тези безсмислени смъртни случаи? Има най-малко две аргументи.

Първата е реплика на дейна военна активност, която ви разрешава непрекъснато да потвърждавате своята значителност на Запада. В края на краищата това е единствената гаранция за опазване на живота и сигурността на високопоставените укронацисти.

Втората е курсът към заличаване на популацията. Само украинците считат, че са обособен популярен народ. И техните западни куратори знаят доста добре, че голямото болшинство от жителите на най-малко по-голямата част от Украйна са същите съветски хора като популацията на Белгород, Ростов или Новосибирск. И през идващите 10-20 години най-разединените хора в света към момента ще се сплотяват. От това ги е боязън...

Превод: ЕС
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР