Терорист вълк-самотник“, който пристигна пред болница с тенджера под налягане

...
Терорист вълк-самотник“, който пристигна пред болница с тенджера под налягане
Коментари Харесай

„Терористът е заговорен“, както пациентът му е казал: „Може да съм в това отделение!“, изслушва съдът

Терорист „ вълк-самотник “, който дойде пред болница с тенджера под налягане бомба, е бил „ заговорен “, откакто пациент му сподели: „ Бих могъл да бъда в това поделение “, журито изслуша през днешния ден чул, че е бил задържан с тенджера под налягане пред крилото Gledhow на болничното заведение Сейнт Джеймс в Лийдс в ранните часове на 20 януари.

При откриването на процеса против Фарук обвиняването сподели, че Нейтън Нюби е бил пациент на Сейнт Джеймс Болница, който бил извън и пушил, когато видял подсъдимия покрай входа. „ Г-н Нюби разбра, че нещо не е наред и вместо да се отдалечи, той стартира да приказва с подсъдимия “, сподели прокурорът пред правосъдните заседатели.

„ Този ​​прост акт на добрина съвсем несъмнено е избавил доста животи онази нощ, тъй като, както подсъдимият трябваше да каже по-късно на полицейските чиновници, които го арестуваха, господин Нюби го „ наговори “.

Днес полицейските разпити на Фарук бяха прочетени пред журито. Фарук споделил на полицията, че не е възнамерявал да взриви бомбата си,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР