Терминът „фетиш“ може да предизвиква образи на черни костюми и

...
Терминът „фетиш“ може да предизвиква образи на черни костюми и
Коментари Харесай

Кои фетиши са по-често срещани, отколкото мислите

Терминът „ култ “ може да провокира облици на черни костюми и комплицирани полови съоръжения, само че вие може би към този момент имате интерес към някои от най-разпространените образци.

Това, което дефинира един култ, не е толкоз каква е активността или обектът на предпочитание, колкото ролята, която той играе в нечий живот . Oбикновено е държание, без което някой не може да се възбуди полово. Фетишът може да бъде и термин, който хората употребяват, с цел да опишат полова възбуденост, която се свързва с типично несексуален обект.

Разбира се, не е нужно да имаме култ, с цел да се възбудим от ексцентрични полови практики . Това е т.нар „ kink “: в случай че култът е главното ядене, то „ kink “ е като хубава фалшификация, без която можем, само че обогатява цялото прекарване.

Проучванията демонстрират, че може би половината от популацията се интересува от полови действия отвън „ нормата “ , тъй че в случай че желаете да опитате някое от следните неща, можете да бъдете сигурни, че не сте сами. И несъмнено, при всеки тип секс, без значение от естеството му, би трябвало да има въодушевено единодушие от всички страни.

Готови ли сте да се потопите? Ето някои от най-разпространените култове.
 Ти или някой, който познаваш има един от тези култове  Ти или някой, който познаваш има един от тези култове  Ти или някой, който познаваш има един от тези култове  Ти или някой, който познаваш има един от тези култове
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР