Терминът е определен за 5 септемрви. На 28 август рано

...
Терминът е определен за 5 септемрви. На 28 август рано
Коментари Харесай

Нов Ужас Във Фаталната Болница В Плевен: Кръвта Ми Течеше Алена, А Д-Р Георгиева Ми Казваше, Че Се Глезя, Сега Съм С Ампутирана Женственост

Терминът е избран за 5 септемрви.

На 28 август рано сутрина към 7 ч. стартират контракции през 15 минути. „ Приготвих се и потеглих със брачна половинка си към болничното заведение. Пристигнахме към 9 ч., контракциите продължаваха да са на 15 минути. Дежурни лекари бяха доктор Вася Георгиева и още един доктор. Обадихме се на доктор Поповски, с цел да го уведомим. Той се свърза с сътрудниците си, с цел да ме одобряват “, споделя Таня. След приема към обяд болките става непоносими и на много по-къс период. Според Таня Енева, дор Георгиева я е прегледала, открила 3 см разобличаване и паднала запушалка и споделила да си легне и да чака. Таня обаче виждала, че от нея тече алена кръв. „ Всичките превръзки и лигнин, които бях приготвила за следродилно, бяха отпътували. Не можех да седнал съм, камо ли да лежа. Преглеждаха ме през два часа и след всеки обзор си мислех, че ще вляза в залата за секцио. Но това не се случваше, а кръвта продължаваше да тече по същи метод и болката ставаше все по-ужасна. Имах възприятието, че някой реже от месото ми. И по този начин минаваха часове “, спомня си Таня.

Според доктор Георгиева, обаче, Таня просто трябвало да изчака доктор Поповски, с който имала предварителна спогодба. „ Към 19 ч. вечерта аз към този момент бях на края на силите си. Когато споделях какъв брой доста ме боли, ми споделяха, че се разглезвам. Накрая на устоях, споделих на брачна половинка си, че ще умра и се свлякох на земята “, споделя Таня.

Тогава пред болничното заведение стопира кола за спешна помощ, която докарва различен доктор – доктор Цветков, за консулт на пациентката. Той вижда Таня и пита за какво наподобява по този начин. Веднага е закарана в операционната за незабавно секцио, извикани са реаниматори. „ Никога няма да не помни лицето на доктор Цветков.

Този човек по този начин бързаше, нямаше подготовка, нямаше нищо. Направо отвориха залата и бях вкарана там. Д-р Цветков повика доктор Вася Георгиева за асистенция, само че тя отхвърли. Накрая в 19.30 ч. се роди моето детенце, за което всички в родилната зала са се молили да изплаче “, сподели още Таня. Болките, за които казвали, че се преструва, се оказват руптура на матката, която се е скъсала по шева на секциото от първото ѝ раждане. За доктор Вася Георгиева това нямало значение, защото били минали цели 8 години от този момент. „ Всички АГ лекари знаят доста добре, че след секцио всяко следващо раждане е също секцио “, споделя Таня. По-късно тя схваща, че поради продължителния престой преди раждането към този момент не може да забременява и да има деца, защото матката ѝ нямало да издържи на сходно напрежение.

„ Година по-късно бях на успокоителни, тъй като кошмарите от болките и кръвта се връщаха всяка поредна нощ. За трите дни, в които бях там до изписването си, доктор Вася Георгиева нито един път не пристигна. Мислех да заведа дело против нея, само че първо трябваше да оправя разтърсеното си здраве, с цел да съм потребна на детето си. Аз съм на 35 години, с две деца, само че към този момент непълноценна и с ампутирана женственост. Бих желала още едно дете, само че доктор Вася Георгиева ми лиши тази опция. Тази жена не заслужава да подарява живот. Тя доброжелателно желае да го отнеме. По принцип гилдията ни се поддържа, само че в тази ситуация няма място за човечност. Щом доктор Георгиева с сътрудника си постъпи по този начин, по какъв начин ли би постъпила с един елементарен пациент, бременна, родилка и бъдеща майка “, не скрива възмущението си Таня Енева.

Както съобщихме, откакто в медиите беше публикувана информацията за гибелта на Маргарита Якимова, изплува нов драматичен случай в УМБАЛ „ Д-р Георги Странски “.

В края на юни там е умряло бебето на Галя Горчева и Владимир Врачански, родено със синдром на Даун.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР