Терминалният мозъчен тумор на една баба беше забелязан, когато тя

...
Терминалният мозъчен тумор на една баба беше забелязан, когато тя
Коментари Харесай

Баба си уби пръста на крака и беше парализирана в рамките на седмици поради терминален мозъчен тумор

Терминалният мозъчен израстък на една баба беше видян, когато тя умъртви пръста на крайници си и остана неспособна да се движи.

Карол Тейт умря през април 2022 година на 73-годишна възраст след едногодишна борба с заболяването. Когато се разхождаше с внучката си през 2021 година, Карол се оказа объркана, когато удря пръста на крайници си. Само няколко седмици по-късно бабата, която беше изкачила Бен Невис единствено преди няколко години, беше парализирана от дясната страна на тялото си. Кракът, кракът и ръката й бяха парализирани след диагноза глиосарком. Синът Джеймс Тейт, 47, сподели, че майка му е била „ мощна и здрава “, до момента в който неочакваната диагноза не я е оставила в „ дълбока меланхолия “.

Говорейки с ChronicleLive, той сподели: „ Майка ми беше на 73 години, само че беше толкоз мощна и здрава. Тя изкачи Бен Невис, когато беше на 66 и беше в придвижване от самото начало, помагайки да се грижи за шестте си внука, който обожаваше. Но животът й се обърна с главата надолу, когато разви мозъчен израстък. В рамките...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР