Териториално отделение – Козлодуй при Районна прокуратура – Враца е

...
Териториално отделение – Козлодуй при Районна прокуратура – Враца е
Коментари Харесай

Дадоха на съд изверг от Козлодуй заради блудство с малолетна

Териториално поделение – Козлодуй при Районна прокуратура – Враца е внесло за разглеждане в съда обвинителен акт против 41-годишния Л. Л. от Козлодуй за блудничество с малолетно лице, оповестиха от държавното обвиняване.
Според документите, импортирани в съда, следобяд на 20 юни предходната година, обвиненият Л.Л. бил в градския парк, когато забелязал 12-годишното момче. Наближил го, погалил кученцето му, почерпил го със семки и го разпитал за фамилията му. Обяснил на детето, че е приключил учебно заведение за готвачи и е направил торта. Поканил го да му пристигна на посетители в общежитието, в което живее, с цел да го почерпи. Момчето не се съгласило и си тръгнало. На идващия ден обаче двамата още веднъж се срещнали в парка. Мъжът съумял да го убеди детето и дружно с приятеля на обвинения тръгнали към блока. На влизане в жилището момчето получило телефонно позвъняване от майка си, която по това време била в чужбина по работа. От терзание той не й дал отговор, както и на последвалите й позвънявания. В жилището Л. Л. направил блудствени дейности по отношение на момчето. След това го изпратил, като му дал обещаното парче крем карамел.
На път за у дома момчето разговаряло с майка си, като й споделило, че ходел в жилището на Л. Л., само че премълчал за половото посягане. Жената обаче се усъмнила, че е станало нещо неприятно и е настояла бабата на детето да подаде сигнал на телефон 112 и да се обърне към прочут служител на реда. В диалог, извършен уединено с момчето, то е разказало на служителя на реда какво е станало в жилището на Л.Л., а след това признало и пред майка си, която се прибрала от чужбина, като непрестанно плачело и било смутено.
Предстои делото против обвинения Л. Л. да продължи в съда.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР