Териториалната дирекция на НАП във Велико Търново е продала на

...
Териториалната дирекция на НАП във Велико Търново е продала на
Коментари Харесай

НАП продаде на търг училище в Елена

Териториалната дирекция на Национална агенция за приходите във Велико Търново е продала на търг бивше учебно заведение в община Елена. Целта е отчасти погасяване на величествен дълг на задължено лице.

“Фирма със софийска регистрация бе един от претендентите, които наддаваха в обществената обмен, оповестена от приходното ведомство през март. Дружеството е и новият притежател. Сумата, която бе достигната на търга, а към този момент и постъпила по сметката на великотърновската приходна организация, е 40 042 лева Тя ще отиде за отчасти погасяване на отговорностите на предходния притежател, които са в изключително огромни размери. През 2017 година Национална агенция за приходите продаде автомобил на същия дебитор, а занапред следва и оповестяването на търг на горски насаждения, едното от които се намира в землището на с. Въглевци и е с повърхност над 15 000 кв. м.”, осведомиха данъчните.

Продаденият урегулиран аграрен парцел включва земя и здания, сред които бивше учебно заведение, общежитие и трапезария. Вече запустяла, постройката беше настоящо учебно заведение по времето преди измененията. Всяка лятна почивка живописната околност, дружно с учебното заведение, се превръщаха в желано място за училищен лагери.

От началото на тази година в НАП-Велико Търново са извършени общо 21 търга. В уеб страницата на Национална агенция за приходите приходната организация в старопрестолния град разгласява и други недвижими парцели – промишлена постройка в Свищов, атрактивни парцели в Еленския балкан, с. Вонеща вода и Арбанаси, както и други аграрни земи в района.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР