Тери Хачър е жена, която човек трудно може да забрави,

...
Тери Хачър е жена, която човек трудно може да забрави,
Коментари Харесай

Звезда от Отчаяни съпруги показа тяло за милиони на 57 г.

Тери Хачър е жена, която човек мъчно може да не помни, без значение дали се намира в обсега на медийното пространство, или ловко го заобикаля. Тя е фаворитка на няколко генерации - всяко, запомнило я по собствен метод и в друга роля. Едни към момента я виждат като Катрин от " Танго и Кеш ", други я пазят в съзнанието си като сексапилната половинка на Клак Кент - Луис Лейн, от сериала " Новите завършения на Супермен ", за трети е съблазнителното момиче на Бонд във " Винаги ще има на следващия ден ", а за всички останали тя ще си остане хубавата и миловидна Сюзън от сериала " Отчаяни съпруги ".

Брюнетката с огромни и изразителни очи, в чиито вени тече индианска, италианска и ирландска кръв, има зад тила си голям брой планове както на огромен, по този начин и на дребен екран. Независимо в какъв облик се превъплъти, тя просто омагьосва фена със своя сексапил. Ненапразно нейната емблематична фотография, на която театралничи единствено по наметалото на Супермен, е била най-сваляното изображение в интернет през 90-те години.

И до през днешния ден Хачър е запазила своя замайващ външен тип, без значение от обстоятелството, че към този момент е на 57 година При това нейната хубост е изцяло естествена, тъй като тя е от дребното актриси, които са оповестили война на разкрасителните процедури и не прибягват до използването на ботокс, а за пластични интервенции не може и дума да става. Тя е на мнение, че всяка дама е най-привлекателна, когато е изцяло натурална, без непотребни намеси и усъвършенствания. А какво по-добро доказателство за тезата ѝ от самата Тери?

През последните три години звездата е по-активна в персоналния си Инстаграм акаунт, където споделя свои фотоси с феновете си. Тя не се тормози да качи изображения без грим, по домашни облекла или от фитнес залата, на които обаче не се старае да наподобява секси, макар че точно това я прави още по-привлекателна. Така да вземем за пример преди броени часове холивудската звезда качи в платформата няколко фотографии от отдиха си в Австрия, където е отседнала в прелестен хотел, ситуиран наоколо до езерото Алтаусзее, известно със своята удивителна хубост.

" Дойдох тук, обзета от тъга и горест, само че спокойствието, обхванало заобикалящата ме природа, ми вдъхва убеденост, че ще съумея да се изцелявам, връщайки се към своето по-добро " Аз ". Вече се усещам доста по-спокойна и постепенно започнах да свестявам се ", написа през първия ден от престоя си там носителката на редица оценки, измежду които са " Златен глобус ", " Еми " и " Гилдията на актьорите ".

В обявата си обаче тя не загатва каква е повода за тежкото ѝ душевно положение и тъга, трансформирали се в причина за нейното бягство. Посланието ѝ приключва с заричане, че ще държи в течение своите почитатели за всички прекарвания, с които ще запомни почивката си в европейската страна.

И по този начин, спазвайки дадената дума, през днешния ден Тери качи нови фрагменти, на които се вижда, че решила да влезе в леденостудените води на естествения басейн, сврян сред високи планински възвишения, както изясни самата тя. На една от фотосите тя се усмихва необятно, до момента в който лежи на пристан, облечена в цялостен черен бански с надълбоко V-образно деколте с кръстосващи се връзки, разкриващо нейната забележителна и съблазнителна фигура, която тя поддържа с интензивни тренировки.

" Тяло за милиони ", написа един от нейните почитатели, а различен добави: " Това е повода преди време Супермен да се влюби в нея ". Всички похвали, редящи се под поста ѝ, са самобитно доказателство, че смяната, неизбежно засягаща външния тип с хода на времето, не би трябвало да се приема като нещо неприятно, тъй като методът, по който наподобява тогавашната обитателка на " Уистерия лейн " (или улица " Глициния " ) от хитовата телевизионна поредност, свидетелства, че очарованието съпътства една жена през всяко десетилетие от живота си, стига тя да резервира достолепие, приемайки възрастта си, вместо да изпитва терзание от нея.

Показвайки възприятието си за комизъм, Хачър качи две занимателни фотоси в жанр " Инстаграм против действителността ", като на първата от тях тя театралничи по бански със слънчеви очила, до момента в който на втората към този момент носи шушляково яке, спасявайки се от относително ниските температури.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР