Тереза Мей и кабинетът ѝ търсят начини за ново гласуване

...
Тереза Мей и кабинетът ѝ търсят начини за ново гласуване
Коментари Харесай

​Тереза Мей търси начини за нов вот по сделката за Брекзит

Тереза Мей и кабинетът ѝ търсят способи за ново гласоподаване по съглашението ѝ за Брекзит в Камарата на общините в опит за четвърти следващ път да завоюва поддръжката на депутатите, оповестява Би Би Си.

 © БГНЕС
Британските законодатели към този момент обявиха, че Англия ще има потребност от „ различен път напред “, откакто договорката за развода с Брюксел беше отхвърлена с 58 гласа разлика - 344 гласа " срещу " и 286 гласа " за ", при вота в петък.

Сега депутатите от всички партии ще тестват поддръжката за други разновидности по време на втори кръг от „ очевидно гласоподаване “ в понеделник. Правителствени източници не отхвърлиха концепцията за избор по най-популярния различен проект и договорката на премиера за Брекзит.

Лидерът на лейбъристите Джереми Корбин прикани Тереза мей да внесе промени в съглашението с Европейски Съюз или да подаде неотложно оставка, до момента в който северноирландската Демократична юнионистка партия – на чиято поддръжка в действителност разчита държавното управление на малцинството на консерваторите, също продължава да се опълчва на съглашението.

От „ Даунинг стрийт “ 10 обаче обявиха, че ще не престават да търсят поддръжка в Камарата на общините за утвърждението на договорката по развода сред Лондон и Брюксел.
 Ново проваляне за Тереза Мей - мъртва ли е договорката за Брекзит? Ново проваляне за Тереза Мей - мъртва ли е договорката за Брекзит?
В деня, когато Англия трябваше да напусне Европейски Съюз, английските депутати отхвърлиха за трети път договорката на премиера Тереза Мей за Брекзит. След само че...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР