Терените, използвани при снимките на телевизионното предаване на Нова телевизия

...
Терените, използвани при снимките на телевизионното предаване на Нова телевизия
Коментари Харесай

Тонове боклук след Игри на волята на Нова телевизия /снимки/

Терените, употребявани при фотосите на телевизионното предаване на Нова телевизия "Игри на волята ", наподобяват на сметище след снимането на риалити формата. Снимачният развой на шоуто се извърши в предпазени територии по Южното Черноморие. Бдителни жители алармираха за тоновете отпадъци, които остават откакто екипът си тръгне от терен, заяви Lupa.bg.
На ужасяващите фотоси се виждат изхвърлени столове, декори, бутилки с минерална вода, топки, които са били част от игрите, само че към този момент са непотребни.
"Това е след Игри на волята: България. Снимките са от 02.09 в 12.17ч " - написа млад мъж в мрежата и разгласява ужасяващите фрагменти.
Припомняме, че предходната година наоколо до плаж „ Айроди “ в предпазена околност „ Устие на река Велека “ бяха открити неизнесени еко тоалетна, душ и чували с боклуци. На плаж „ Листи “ бяха открити дървен заслон за заслон и масичка, които също не бяха отстранени от продукцията след края на фотосите. Тази година ситуацията наподобява още по-зле, можете да видите и сами от шокиращите фотоси...
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР