Терапията се води от симптоматиката на пациента. Може би с

...
Терапията се води от симптоматиката на пациента. Може би с
Коментари Харесай

Д-р Гергана Николова: Ваксинирайте се!

" Терапията се води от симптоматиката на пациента. Може би с течение на времето ще стане по този начин, както е с грипа. Не мисля че ковид ще си отиде. Имаме остро респираторно заболяване, което доста бързо заразява, само че в същото време лекарите не са въорежени да отвърнат с назначение на проби. Не мога да кажа на някой да се изследва сам. Към момента лекарите препращат в лаборатория, пациентът би трябвало да се разноски, би трябвало да му се даде направление, да чака и след това да се върне за диагностика ". Това съобщи в ефира на Българска национална телевизия лекар Гергана Николова.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 31875

" За нас е значимо дали лекуваме коронавирус или друго заболяване. Правилната диагностика лекува и вярно вируса. Над 80 % от хората се лекуват у дома. От останалите 20 процента-15 стигат до болница и единствено 5 % до съдбовен излаз ", показа докторът.

" Преболедувалите би трябвало да имат отбрана против коронавирус, само че гаранция няма. Слагате си бустерната доза и сте предпазен. Сега е моментът. Ваксинирайте се и това ще резервира естествения ни метод на живот ", добави още тя.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР