Тепърва трябва да се обсъжда споразумението, но моята прогноза е,

...
Тепърва трябва да се обсъжда споразумението, но моята прогноза е,
Коментари Харесай

Нямало нищо пазарно в пазара на енергия

Тепърва би трябвало да се разисква съглашението, само че моята прогноза е, че не те няма да се откажат. Това заяви пред Нова телевизия президентът на КТ " Подкрепа " Димитър Манолов, след оповестеното през вчерашния ден при което обаче митингът на миньорите и енергетиците не престават.

Синдикалистът се тормози, защото в съглашението няма никакви гаранции, че всичко това ще се случи. Може да се отиде и на вид за барикади още три месеца, чак национална стачка надали ще се провежда, само че Манолов не изключва местна или районна такава.

Манолов е песимистичен и във връзка с това, че като част от сериозната инфраструктура Топлоелектрическа централа Марица изток ще бъде избавен - " по този начин ни убеждават ", сподели два пъти синдикалистът. Той обаче е сигурен, че " естествено, че ще останем без ток, в случай че въглищната енергетика излезе от строя ".

Няма и нищо пазарно в обстановката, в която е енергетиката и в действителност Манолов атакува пазара на въглеродни излъчвания. " Няма нищо пазарно в квотите - това е чиновнически диктат ", съобщи синдикалистът, разкривайки, че в действителност тази точка от съглашението не може да бъде изпълнена. Иначе той бил за всяка опция на въглищата, стига тя да бъде измислена.

Димитър Манолов съпостави обстановката с Топлоелектрическа централа Марица, както с Кремиковци и Химко - и " десетките други предприятия, които можеха да съществуват и до през днешния ден ".
 Ревизоро предсказа мудна гибел на въглищните централи и миньорите
Ревизоро предсказа мудна гибел на въглищните централи и миньорите

Депутатите съумели да излъжат миньорите качествено
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР