Тепърва ще гледаме и ще се чудим какво още може

...
Тепърва ще гледаме и ще се чудим какво още може
Коментари Харесай

Криминален психолог направи детайлен анализ на поведението на Кристиан Николов

Тепърва ще гледаме и ще се чудим какво още може да направи поколението родено сред 1995 година и 2000 година. За мен това потомство израсна без никакви морални правила. Ще би трябвало да привикваме с техните действия и да ги претърпяваме.

Това сподели в предаването "Офанзива " по Канал 3 престъпният психолог Тодор Тодоров. Той разяснява държанието на Кристиан Николов, който умъртви в злополука точно на Великден известния публицист Милен Цветков  Милен Цветков Милен Цветков е роден на 30 юли 1966 година в София. На 19 април 2020 година е погубен при злополука. Завършва. "Всичко при едно дете зависи от родителите. За мен Кристиан е живял в една прочувствена липса на връзка с родителите си. При него сигурно е имало доста дефицити. Родителите му са предпочитали да си купуват любовта и вниманието му със скъпи коли и дарове. Те са отказвали да признаят, че има някакъв проблем със сина им, тъй като това би означавало, че има проблем и при тях самите. Не мога да кажа какъв брой чисти и какви опиати е взел Кристиан. Употребата на опиати освен това потомство е обвързвано с един прочувствен недостиг.

Джипът, помел Милен Цветков, е аварирал и преди

Тези младежи не знаят по какъв начин да се забавляват по различен метод в случай че не друсат. Голяма част от тях са презадоволени и реализират някакви равнища на наслада единствено като използват опиати. Според мен Кристиан е смесил опиатите, тъй като към този момент не е изпитвал приятност от използването на единствено опиат ", разкри Тодоров.

"При Кристиан очевидно е имало някакви проблеми, само че родителите му са неглижирали проблемите. Фактът, че е откраднал бутилка уиски като възпитаник, надали са му липсвали пари да си я купи, демонстрира, че той още от ранна възраст не е уважавал разпоредбите и законите. Знам, че звучи цинично, само че за мен злополуката с Милен Цветков  Милен Цветков Милен Цветков е роден на 30 юли 1966 година в София. На 19 април 2020 година е погубен при злополука. Завършва беше дребния демон, тъй като там можеше да стане кланица и да има най-малко още 10 починали. Допускам, че след използването на този коктейл от опиати на Кристиан му е трябвало много време, с цел да осъзнае какво се е случило тъкмо. Спътниците му в колата съгласно мен са избягали в опит да избегнат наказателна отговорност ", сподели още престъпният психолог.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР