Теофил Шиков е съосновател на Out2Bound. Завърша журналистическия факултет на

...
Теофил Шиков е съосновател на Out2Bound. Завърша журналистическия факултет на
Коментари Харесай

Основателите на Out2Bound: Придоби ни компания, която прави над 3 млрд. в продажби на година | Е-кономика 18.11.2022


Теофил Шиков е съосновател на Out2Bound. Завърша журналистическия факултет на Софийски университет, а по-късно следва предприемачество в Babson college, Бостън. Помагал е за продажбите на софтуерни компании от четири континента. Работил е също за Tata Consultancy Services в основния им офис в Мумбай, Индия. Освен главната си работа, Шиков е част от управителния съвет на БАИТ и учредителен водач на Sales Enablement Society България.

Борис Георгиев е един от съоснователите на SalesPRО, както и на Out2Bound - организация за продажби в ИТ бранша. Георгиев е отличен с премията на Forbes 30 под 30. Като съосновател Борис дава отговор за нововъведенията в Out2Bound и подобряването на процесите на компанията. Учил е в УНСС бизнес и стопанска система на човешките запаси, Управление на ИТ Проекти в Нов български университет и Предприемачество в Канада. Обиколил е над 30 страни и като наставник в разнообразни стратегии е работил с над 100 софтуерни стартъпи от Западна Европа.

„ Ние бяхме на пазара от шест години и половина. А след пандемията излязохме още по-силни. MarketStar се появиха в верния миг. Техните проекти за развиване в района на Югоизточна Европа съответства с нашите проекти и фантазии за напредък. И след редица диалози се оказа, че те са верния сътрудник. “ - по този начин съоснователят на Out2Bound Теофил Шиков, разяснява придобиването на компанията от американската MarketStar.

Борис Георгиев споделя, че MarketStar генерира над три милиарда продажби на година за совите клиенти.

„ Вземайки нас в тяхното портфолио, те затварят целия цикъл. Вече могат да се концентрат освен в затварянето на договорка, а и в отварянето на такива “, споделя Георгиев

Шиков разяснява, че след придобиването, офисите на Out2Bound ще станат в България, защото са се трансформирали в разпознаваема компания в тази част на Европа.

Двамата посетители описват по какъв начин американската компания MarketStar e забелязала българският сътрудник, както и по какъв начин ще се случи процесът на интеграцията на двете компании след придобиването.

Повече по тематиката и целия диалог вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР