Теодосий Спасов, Марио Хосен и Клаудиуш Баран или трима колоси

...
Теодосий Спасов, Марио Хосен и Клаудиуш Баран или трима колоси
Коментари Харесай

Теодосий Спасов, Марио Хосен и Клаудиуш Баран на една сцена

Теодосий Спасов, Марио Хосен и Клаудиуш Баран или трима колоси в музиката, всеки - виртуоз в своята инструментална сфера, показват същински пробен театър.

Ще звучи еклектика, която включва осъществявания на Астор Пиацола, Норберт Щулце, Чък Кърия и аржентинско танго на цигулка, дудук, акордеон и бандонеон.

Най-известният европейски акордеонист Клаудиуш Баран идва още веднъж в София, зареден с аржентинската пристрастеност на тангото. Знаменитият поляк е приключил Музикалната академия " Фредерик Шопен " във Варшава и консерваторията " Паул Дюка " в Париж.

 Клаудиуш Баран

Клаудиуш Баран

Проф. Марио Хосен ще изненада с композиция от стилове, виртуозно изпълнени на цигулка. Музикантът дебютира като солист с оркестър едвам на осем години. Получава образованието си в София, Париж и Виена. Сега се е открил в австрийската столица, само че концертира интензивно по света и преподава и у нас, и в чужбина.

 Марио Хосен

Марио Хосен

Теодосий Спасов затваря кръга на новаторски популярни музиканти, които ще заразят публиката в Sofia Live Club на 9 ноември. Известният като " кавалджията на света " реализатор ще внесе деликатната джаз нотка и обичайния етно детайл в неповторимото звучене на триото.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР