Теодора Цонева вече няма да се чуди откъде да взима

...
Теодора Цонева вече няма да се чуди откъде да взима
Коментари Харесай

Дъщерята на Коста Цонев се уреди на заплата при милионера Барбуков

Теодора Цонева към този момент няма да се чуди от кое място да взима пари за издръжката си. Идния понеделник дъщерята на Коста Цонев и Анахид Тачева ще стартира работа при преуспелия бизнесмен Димитър Барбуков, а месец по-късно ще вземе и първата си заплата. 50-годишната госпожа ще се труди в новооткрита компания на милионера като преводачка от италиански, научи HotArena. 

„ Мариана, вдовицата на брат ми Митко Цонев, оказа подпомагане. Тя попитала Димитър и Весела дали инцидентно нямат работа като за мен. Оказало се, че разполагат със свободен щат в нова своя компания и от 7 януари ще съм формален преводач на сдружението. Точно такава ангажираност си търсех и я получих ”, показа насладата си с читателите на „ Уикенд ” Теодора.

Нейното финансово положение в последните месеци не беше по никакъв начин положително. Парите, които Цонева взе от продажбата унаследен парцел, свършиха още през лятото на 2018-а. Оттам насетне щерката на Анахид разчиташе най-много на помощта на сестра си Ани. Родственицата й изпращаше долари от Съединените щати, където е омъжена и живее от доста години.  

„ Със сумата, която получих от вдовицата на брат ми за моята половина от бащиния апартамент на „ Славянска сказка ”, си купих независимо жилище до хотел „ Маринела ”. Останаха ми няколко хиляди евро, само че и тях похарчих. Добре че Ани ми помагаше, до момента в който интензивно си търсех работа. Без нея не знам по какъв начин щяхме да я караме със сина ми Дейвид ”, откровеничи Теодора.

Припомняме, че тя взе 85 хиляди евро от продажбата на парцела в центъра на София. Дома си в кв. „ Лозенец ” пък закупи за към 70 хиляди.
Участничката в миналогодишното издание на риалитито „ Гласът на България ” и преди е разчитала на пари от родственици. Докато живеела в Италия, получавала средства от брат си и сестра си, тъй като заплатата й там била дребна. В Рим изкарвала 680 евро на месец, а единствено наемът й бил 400 евро. 
Голямата сестра на починалия Митко Цонев се завърна в София преди две лета след петилетки престой в Италия. През есента на 2017-а тя направи опит за самоубийство с приспивателни и алкохол. Тогава докторите едвам я избавиха.

След като се възвърне и възвърна желанието си за живот, Теодора изкара курсове за юмейхо масажистка , само че не съумя да си откри клиенти и се отхвърли от концепцията за кариера в региона на рехабилитацията. После имаше вид да стане преподавателка по италиански, само че заплащането не я устройваше.  „ Започнах в един колцентър, само че устоях там единствено седмица. Беше ми мъчно да се оправям с компютрите и софтуера, по тази причина си потеглих бързо, бързо. Ходих и на изявление за щат в „ Кока-кола ”, тъй като ми се стори, че съм подобаваща за длъжността – да контактувам с италиански контрагенти. Да, но не ми се обадиха, че съм утвърдена и взех решение да се запиша в Бюрото по труда. Мислех да отскоча и до Българска национална телевизия - да запитвам Коко Каменаров няма ли подобаваща за мен служба… ”, споделя дамата с гений на певица и тапия за висше от НАТФИЗ.

Сестрата на Митко Цонев е доста въодушевена, че след няколко дни ще е финансово самостоятелна. Тя е безапелационна, че ще дава всичко от себе си на новото работно място и ще оправдае гласуваното й от сем. Барбукови доверие.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР