Теодора Стефанова има телевизионна кариера в Италия. Живее там от

...
Теодора Стефанова има телевизионна кариера в Италия. Живее там от
Коментари Харесай

Гадателката на Берлускони: Ще има обновяване на ГЕРБ и БСП

Теодора Стефанова има телевизионна кариера в Италия. Живее там от доста години, в Милано. Популярна е по целия свят като „ гадателката на Берлускони”. Казва, че вижда и в предишното, и в бъдещето, с помощта на глас, който идва от други светове. Беше в България за един ден – часове преди изборите.

„ Аз съм елементарен човек като всички останали. С една дребна разлика – една злополука ми бележи живота. От там ми се отключва тази сила. Не беше по никакъв начин елементарно да се боря, да приема това наличие на този извънземен разсъдък. Шест месеца съм се борила с този глас, с това наличие. Страхът беше огромен за мен. Леля Ванга ми прегърна изгубената душа. Още до момента в който съм била в кома 18 дни, преди да се събудя, майка ми отива при нея и тя ѝ споделя, че ще се събудя друга. Аз направих по този начин, че да се срещнем, с цел да мога да ѝ се поклоня. Тя е нещо феноменално, аз не се усещам нейна наследница. Ние сме прашинки. Тя ми сподели, че би трябвало да го приема. „ Това е задача и предопределение. Трябва да стоиш стъпила на земята. Бог дава, Бог взима. Никога няма да злоупотребяваш с болките и орисите на хората”, ми сподели тя.”, споделя Стефанова.

„ Много е забавно, когато ти приказваш за предишното на хората и за пръв път ги виждаш или по телефона, или персонално. И им излиза цялото съществуване и житие, все едно някой ми го диктува. Всяко нещо го изживявам с индивида – болките, страданията, орисите,сълзите, насладите. Не бих трансформирала нищо. Аз съм елементарен човек, нямам какво да трансформира. Просто това ме прави по-различна”, сподели още тя.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР