Теодора Мудева със сигурност е една най-красивите носителки на титлите

...
Теодора Мудева със сигурност е една най-красивите носителки на титлите
Коментари Харесай

"Мис България" 2018 замени спортните танци с моделство в Турция

Теодора Мудева сигурно е една най-красивите носителки на купите „ Мис България “(2018) и „ Мис Планет Талант “ (2019) и несъмнено е измежду фаворитките ни. Носителката на короната несъмнено първо може да те впечатли с чаровната си усмивка, а по-късно и с всичко останало - тъпо, че на множеството си фотоси в обществените мрежи е толкоз сериозна.

Виж още: Бела Хадид с огромно самопризнание: още на 14 години си е оперирала носа

За това съвършено тяло бургаската хубавица се грижи с доста тренировки, прецизни хранителни режими и с нейната най-голяма пристрастеност – спортните танци, с които се е занимавала и професионално.

Съвсем неотдавна тя съвсем напълно се отдръпна от заниманието си и се насочи към кариерата си на модел. Теодора е снимала за разнообразни фешън марки в България, само че през последните месеци Мудева фотография с моделски организации в Истанбул. Очевидно там има доста по-голям късмет за реализация в тази сфера, а и тя самата е споделяла, че у нас се залага най-вече на скандалните неща, а не на естествените и хубавите.

Виж още: Фотошоп или топ форма? Тита отново си навлече тонове рецензия поради фотография

За страдание ще би трябвало да разочароваме мъжката публика, само че Теодора Мудева има мъж до себе си – красивия модел и някогашен състезател Румен Радев. Двамата в композиция са просто пефектната двойка. Не мислите ли?

Изображение: https://www.instagram.com/mudevateodorra/

 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР