Теодора Мудева отпадна от “Игри на волята 5. Тя бе

...
Теодора Мудева отпадна от “Игри на волята 5. Тя бе
Коментари Харесай

Мудева от “Игри на волята”: Не знам защо зрителите очакват да сме като годзили на реката!

Теодора Мудева отпадна от “Игри на волята ” 5. Тя бе и идващият посетител на формалния подкаст на риалитито “След Игрите ”. В него обичаната на Румен Радев споделя по какъв начин са се крили от камерите, с цел да вършат обич в Резиденцията, споделя и за водната си диета на Дивата река и за заканите за живота си, които получава онлайн.

Мудева показа пред водещата Ива Иванова и за куриозна преживелица в Стопанството с Гатьо. Тя се пробва да скрие узряла тиква сред набраните краставици, с цел да може в следствие Амазонките да я изядат. Бившият командос обаче не схваща какво тъкмо прави тя и я издава пред камерите.

 теодора мудева Игри на волята

Мис България 2018 показа в “След Игрите ”, че нейният обичан Румен Радев ѝ е отворил очите за това кой кой е в “Игри на волята ”. Мудева е безапелационна, че не съжалява, че е играла в женски съюз с Виолета.

Шампионката споделя, че за нея медалите от надпреварите ѝ по-спортни танци са по-ценни от купата “Мис България ”. Тя показа, че с годеника си Румен Радев са си купили апартамент в София, който сега ремонтират. До тогава живеят в дома на своята близка другарка Мария Оряшкова, с която бяха дружно в “Игри на волята ”.

 теодора мудева Игри на волята

В “След Игрите ” Мудева споделя още за глада и мизерията в “Игри на волята ”, кои участници от сезон 5 желае да види в All Starts сезона на риалитито и по какъв начин риалитито е помогнало връзката им с Румен да стане още по-силна . Гледайте епизода във видеото горе, както и в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР