Теодора Иванова, ученичка в 11-и клас на Средно училище (СУ)

...
Теодора Иванова, ученичка в 11-и клас на Средно училище (СУ)
Коментари Харесай

11-класничка от Средно училище Иван Вазов е новият кмет на Млада Загора

Теодора Иванова, ученичка в 11-и клас на Средно учебно заведение (СУ) " Иван Вазов " след оспорвана конкуренция с още трима претенденти - от Профилираната природо-математическа гимназия „ Гео Милев ”, от Професионалната гимназия по строителство, архитектура и геодезия „ Лубор Байер ” и от Търговска гимназия „ Княз Симеон Търновски ”, е 23-ият кмет на Млада Загора. 
Изборът беше осъществен нощес от 4-членно жури от млади и интензивно участващи в  живота на Стара Загора хора и от 21 делегирани представители от седем учебни заведения , записали се за присъединяване без значение дали имат претендент, които гласоподаваха скрито. 
През 1996 в Стара Загора се образува първият в страната Младежки общински съвет, който взема директно присъединяване в живота на общността и в решаването на проблеми, директно засягащи израстването и образуването на младежите като персони. Новоизбраният кмет на Млада Загора Теодора Иванова в Деня на Стара Загора - 5 октомври, ще взе участие в тържествения обред за издигане на националното знаме на Република България и ще получи символичния  ключ на града
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР