Теодора Герчева е на 33 г. и е родом от

...
Теодора Герчева е на 33 г. и е родом от
Коментари Харесай

Миската Теодора Герчева ходи на маникюр и фризьор с бебето

Теодора Герчева е на 33 година и е родом от Бургас. От 4 години живее със фамилията си в София. В състезанието " Мисис България 2022 " печели купата Майка на България. Красавицата има 3 деца. Две родни - щерка на 12 година и наследник на 5 м., както и доведен наследник на 14 година Теодора работи в областта на туризма, маркетинга и рекламата.

- Г-жо Герчева, за какво решихте да участвате в състезанието " Мисис България "?

- Решението взех доста импулсивно. Конкурсът ми излезе като реклама във Facebook и без да се замисля, взех решение да се опитвам, като изпратих къса автобиография, както и две фотоси. След това мина много време, даже бях не запомнила, че съм кандидатствала, и един ден ми се обадиха. Оказа се, че ме бяха харесали, минах няколко кастигна и стигнах до финала. Бях доста сюрпризирана от това, което ми се случва.

- Как одобриха околните ви концепцията за присъединяване ви в състезанието?

- Абсолютно никой не знаеше какви съм ги сътворила. Всички схванаха няколко дни преди самия конкурс и бяха шокирани. Реших да го запазя в загадка, тъй като, както споделят хората - щастието обича тишината.

- Как се подготвихте за финала?

- Не съм се подготвяла по никакъв метод. Отидох в дните, в които ни викаха за срещите, задаваха ми разнообразни въпроси. Обстановката като цяло беше доста приятна и предразполагаше всяка от участничките да покаже какви качества има - като майка, като брачна половинка и най-много като работеща жена. На финала взех решение да ме показа щерка ми Пламена. Тя беше доста разчувствана, обезпокоена и щастлива - същинска палитра от страсти. Изключително добре се оправи, усещаше се необикновено. Горда съм от думите, които чух, когато ме показа. За една майка да чуе такива хубави думи от детето си, и то в една напреднала тийнейдърска възраст, е същинско благополучие. След като състезанието завърши, получих доста поздравления от хората, защото останаха доста впечатлени от Пламена и от това по какъв начин е възпитана.

- След като щерка ви към този момент е влезнала в света на състезанията за хубост, дали един ден би тръгнала по вашите стъпки?

- Тя сама ще реши какво желае да прави съгласно ползите си. Ако има предпочитание, бих я подкрепила във всяко едно нейно начинание. Децата ми знаят, че ги поддържам във всичко. Опитвам се да ги науча кои са същинските полезности в живота и най-важното - по какъв начин да бъдат положителни и почтени хора.

- Участвали ли сте и в други съревнования за хубост?

- Не. Това е първият конкурс, в който вземам участие, и по тази причина ми беше мъчно да допускам, че завоювах най-хубавата купа, а точно - Майка на България. Когато ми връчиха тази премия, почувствах, че нося огромна отговорност. Това значи, че хората са оценили моите качества като родител, тъй като в днешно време е доста мъчно да си майка и да се справяш с компликациите. Не е елементарно да се възпита едно дете, защото в последно време липсват полезности и морал в обществото. Малчуганите би трябвало да знаят по какъв начин да разпознаят положителното от неприятното и би трябвало да се научат да споделят с родителите си. Ето за какво методът към тяхното опознаване е доста значим, защото дребните елементарно могат да се дистанцират от нас.

- Трудно ли се съчетава родителството с останалите задължения?

- Колкото и клиширано да звучи, любовта на децата и това, което те правят оценка, когато върша нещо за тях, ме стимулира да се боря и ми дава сили да съм най-хубавата. Затова съгласно мен съчетаването на родителството с останалите задължения е безусловно допустимо. За мен е доста значимо денят ми да е добре проведен и прецизно да съблюдавам организацията.

 Теодора учи децата си да разпознават положителното от неприятното

Теодора учи децата си да разпознават положителното от неприятното

- С какво се занимавате?

- Работя в областта на туризма в една от водещите организации в България. Освен това се занимавам с поддържане на уебсайт, реклама и маркетинг. Отделно менажирам фамилната ни къща за посетители в Трявна. Освен това съм и студентка втори курс. Уча неофициално обучение в Софийският университет.

- Как намирате време да се грижите за себе си и да изглеждате толкоз добре с дребни деца?

- Почти не намирам време за себе си. Ако отделя общо час за през целия ден, ще е добре. През свободното си време избирам да изляза на разходка с най-малкия член от фамилията и с него вероятно да посетя маникюр или коафьор.

- Обичате ли да пътувате и в случай че да, вършиме ли го с децата?

- Обичам да пътувам доста из България. Имаме прелестни кътчета, невероятна природа, архитектура и история. Любими места са ми Лещен, Ковачевица, Копривщица, Трявна, Велико Търново. От година пристрастеност са ми планинските преходи. Преходите из зеленината на горите ни ме зареждат с неповторима страст и сила. Последните екскурзии, които организирахме из страната, ги правихме с двете деца, преди да се роди дребният Иван. Но от другата година, през пролетта сме си набелязали дестинации, които да посетим цялото семейство. Извън България Италия ми е обичаната страна. Мечтаех да посетя Венеция по време на карнавала с маски и съумях да го направя. Впечатлена съм от културата на италианците, както и храната. Имах опцията да опитам спагети с магарешка кайма, както и със сос от сепия.

- Какво мислите за дефицита тук-там в детските градини в столицата?

- Още занапред диря решение на този проблем, защото в действителност местата в детските ясли и градини са извънредно малко и дефицитът на тези образователни заведения е доста огромен. Особено в София за работещите родители, които нямат поддръжка и подпомагане от баби и дядовци като мен, е огромен проблем. Редно е да се стартира строителство на нови или ремонт на съществуващи здания за детски градини, с цел да се настанят всички деца.

- Как се справяте с 3 деца на фона на високата инфлация?

- На всяко едно семейство се отразява зле непрестанното повишаване на цените. Въпреки това с мъжа ми се опитваме да не лишаваме децата от нищо. В множеството случаи се отнемам от много персонални неща, с цел да не усетят негативите от инфлацията.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР