Теодора Духовникова се е сблъскала със същия проблем като героинята

...
Теодора Духовникова се е сблъскала със същия проблем като героинята
Коментари Харесай

Истински кошмар за Теодора Духовникова заради грешна преценка на рентгенолог

Теодора Духовникова се е сблъскала със същия проблем като героинята си Виктория Дамянова в сериала " Откраднат живот “. Актрисата споделя за перипетиите си в своя профил във Facebook.

" Толкова доста пъти съм играла хубава жена, с две гърди и токчета, че това от дълго време не ми е забавно. Темата за рака на гърдата, обаче, ми е доста значима и доста персонална. Била съм лице на тази акция на списание, имам подобен случай в фамилията, самата аз претърпях неотдавна този призрачен сън. Слава на бога с добър край. Тук е моментът може би да благодаря на професор Гаврилов и на лекар Марга Николова. За всичко! ", написа звездата.

Медиите побързаха да напишат, че Теодора е преборила рака, само че истината се оказа друга. Мъжът й  - предприемачът Стефан Духовников внесе изясненост по тематиката.

" Чета някакви небивалици, че жена ми е преборила рака. В поста си тя споделя, че е претърпяла кошмара на рака, а не че е имала подобен. Имаше подозрения и неверна преценка на рентгенолог. Слава Богу бучката се оказа доброкачествена, само че дните преди да разберем това бяха в действителност кошмарни. Така че апелирам не тълкувайте неправилно. Теодора няма рак и не е имала “, категоричен е брачният партньор на актрисата.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР