Теодора Духовникова и съпругът ѝ Стефан са заедно от над

...
Теодора Духовникова и съпругът ѝ Стефан са заедно от над
Коментари Харесай

С едно пиле на грил: Теодора Духовникова и мъжът ѝ показаха какво е истинска любов

Теодора Духовникова и брачният партньор ѝ Стефан са дружно от над 20 години, а искрата посред им не угасва. Двамата демонстрираха любпвта си точно на Великден с прелестни фотоси на непринуденото им благополучие.

Актрисата се похвали с пояснение в обич от Стефан, което включва... пиле на грил. Ето какво написа тя под фотосите:

Когато е Великден и си кардинално благополучен, само че мразиш агне, само че си постил 40 и повече дни и си ял единствено марули и нахут и когато мъжът ти е опекал агне за цялото семейство, само че само за теб е врътнал и едно божествено, еко-био пиле на грил …. То тогава- пилето не е просто пиле. То си е величествено пояснение в обич. Щастлив Великден на всички ви!



Теодора и Стефан имат 2 дъщери – Бояна и Ема. На Велики четвъртък Теодора показа по какъв начин с дъщерите ѝ са боядисвали яйца и сподели редки фамилни моменти:

„ По традиция - дъщери и внучки, в кухнята на баба. В тенджерата бълбукат яйца, едно изключително момичешко жужене се носи из въздуха, боите са в буркани, тубички и други, по-модерни съоръжения, усеща се едно леко, креативно състезание, само че най-много кухнята е цялостна със смях. И любов.
А в очите на мама се е побрало цялото благополучие на света… По някое време ръкавиците се захвърлят, тъй като яйца, постоянно, се боядисват най-добре …. с ръце … Светло посрещане на Празника! Желая ви здраве и лекост в сърцата! “

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР