Теодора – дъщерята на Анахид Тачева и Коста Цонев, вече

...
Теодора – дъщерята на Анахид Тачева и Коста Цонев, вече
Коментари Харесай

Теодора Цонева стана продавачка при старо гадже на баща си

Теодора – дъщерята на Анахид Тачева и Коста Цонев, към този момент натрупа трудов стаж. Безгрижният интервал на 50 и недостатък годишната дама завърши и тя се хвана на работа в магазин за облекла. Бутикът е благосъстоятелност на нейна другарка.

„ Освен, че е близка с Теодора, собственичката на комерсиалния обект беше и гадже на татко й. Покойният артист имаше обич с Ина преди да се ожени за Ели Цонева ”, показа осведомител на „ Уикенд ”. И добави, че сестрата на телевизионния публицист Митко Цонев се принудила да стане пролетарий, тъй като родствениците й в Америка престанали да й изпращат пари.

В мързелуване и консумация на огромни количества бира минаваха дните на Теодора Цонева в последните години. Дамата с доблестен генезис надигаше бутилките с питие в кварталното си кафене. Тя дотолкоз прекаляваше с алкохола, че познатите й започнаха да се тормозят за здравето й. Щерката на Коста и Анахид преди време живееше в Италия. Когато пък се върна в родината, направи несполучлив опит за самоубийство с приспивателни. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР