Теодор Салпаров вярва, че с пълно себераздаване, с подкрепа от

...
Теодор Салпаров вярва, че с пълно себераздаване, с подкрепа от
Коментари Харесай

Салпаров: Преди Бразилия трябва да победим Египет и Пуерто Рико

Теодор Салпаров има вяра, че с цялостно себераздаване, с поддръжка от публиката във Варна и с малко шанс националният тим на България по волейбол има действителен късмет да се пребори за олимпийска квота за Токио 2020 в идния шампионат от 9 до 11 август, на който сме домакини.

" За да стигнем до решаващия мач с Бразилия, имаме да бием първо Египет, който предходната година ни победи тук в контролна среща преди международното състезание, по-късно и Пуерто Рико - добър тим, който в случай че го подцениш, също може да ти сътвори проблеми. Така че дано се фокусираме върху първия мач против Египет, по-късно да мислим за победа над Пуерто Рико и най-после за мача с любимеца Бразилия. Те се намират в чудесно въодушевление, измежду като завоюваха шампионата " Вагнер ", побеждавайки Полша и Сърбия. Но за начало ние би трябвало да сме фокусирани върху първите два мача. Чакаме с неспокойствие да пристигна петък и да започва шампионатът. Надяваме се залата да бъде цялостна и хората да ни поддържат както постоянно, когато сме играли тук, във Варна. ", сподели либерото за Facebook страницата на националния тим по волейбол.



" Залата в Двореца на културата и спорта постоянно е била цялостна и с помощ от публиката сме побеждавали тук огромни тимове като Бразилия. Победихме ги през 2017-а, победихме ги през 2018-а, през 2019-а - дай Боже отново, три пъти за благополучие. Би било феноменално, тъй като всички мечтаем да отидем на олимпийските игри в Токио. Това е първата ни опция, само че макар че се изправяме против олимпийския първенец Бразилия, тук е по-лесно, защото единствено в един мач би трябвало да биеш топ тим, до момента в който квалификацията през януари ще е мини европейско състезание, в което ще би трябвало да срещнем всички огромни сили от Европа, които не са се класирали, в борба за едно място. Така че стискаме палци да имаме и малко късмет, Господ да е с нас и най-после да се поздравим с победа и в третия мач против Бразилия и да се класираме за олимпийските игри ", добави Салпаров.

На 9 август България играе против Египет. На 10 август е мачът против Пуерто Рико. На 11 август е борбата с Бразилия. Българските мачове са от 20.30 часа.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР