Теодор Салпаров, който до преди дни беше един от лидерите

...
Теодор Салпаров, който до преди дни беше един от лидерите
Коментари Харесай

Теодор Салпаров: Не успях да реализирам мечтата си за последна Олимпиада

Теодор Салпаров, който до преди дни беше един от водачите на мъжкия ни народен тим по волейбол, взе участие в предаването " Събуди се " на Нова телевизия. Ето какво показа той пред феновете:

Седмицата беше прочувствена освен за мен, само че и за цяла България. Всички, с които споделях са претърпели, както и ние на терена, тези хубави победи в по този начин значимия шампионат, който за мен беше финален. Не съумях да осъществявам фантазията си за последна Олимпиада в Токио, само че се веселя, че приключвам кариерата си в националния тим с високо вдигната глава. Да победиш сили като Франция, Сърбия беше огромна тръпка и страст и считам, че моментът да взема това решение е верен, сподели Салпаров.

Половинката му Ралица Паскалева също беше в студиото:

" Това са негови страсти и думи, които той ми споделя, откогато сме дружно. Просто събрах информацията и я написах. Заслугата не е единствено моя, просто аз формулирах това, което мисли ", сподели Паскалева.

Теодор добави, че евентуално в този момент ще има повече свободно време за обичаната си. Според него е пристигнало време за промяна в националния тим. /topsport.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР