Теодор Гецов е млад татко и се грижи за две

...
Теодор Гецов е млад татко и се грижи за две
Коментари Харесай

Пастрок за пример: Теодор Гецов показа скъп семеен момент с Давид и Кай

Теодор Гецов е млад баща и се грижи за две дечица. Наскоро половинката на Джулиана Гани се снабди с първородния си наследник, само че преди този момент стартира подготовките за бащинството с дребния Давид, който е от предходния брак на Джулката.

Полицаят сподели по-рано, че ще бъде добър татко, а Давид е изцяло привикнал с новия мъж в живота на майка му. Джулката и Илиян Найденов пък се договориха за общо настойничество, с цел да Давид има двама родители. 

Виж още:  " Пародийна връзка ": Теди Александрова превъзмогна Емрах, към този момент има нови мъже в живота си 

Гецов обаче също се грижи за Давид и е споделял много пъти фрагменти, на които демонстрира по какъв начин прекарва времето си с малчугана. Доказателство в това отношение е и супер сладкото стори, което Гецов качи в Instagram, на което се вижда, че той, Джулката и двете деца си прекарват супер в домашна конюнктура.

Виж още: Болна, изтощена, смазана! Мирела не стопира с работата, тормози почитателите си

 Instagram

Грижите за децата са едно, а купоните за младата двойка не стопират. Наскоро Джулката и Теодор си подариха първата " ергенска " вечер, отивайки на ваучър в столична дискотека. 

Джулката роди при започване на януари, давайки живот на момченцето Кай. Младата майка показа по-късно и кой е измислил името на новородения Кай. Оказва се, че това е брат му! " По-интересното е, че концепцията ни даде първородният ми наследник Давид, който доста обича приказки и беше чувал името Кай в история ", разкри моделката. 

Виж още: Сериала, който би трябвало да гледаш: " The Last Of Us " чупи връх след връх

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР