Теодор Бангеев, за когото бе съобщено, че е заподозрян за

...
Теодор Бангеев, за когото бе съобщено, че е заподозрян за
Коментари Харесай

Обрат със задържания за стрелбата по бургаския психиатър

Теодор Бангеев, за който бе обявено, че е обвинен за покушението против психиатъра доктор Андрей Стоянов, изиска да внесе детайлности към събитията, за които е бил свикан да се яви в IV районно управление (на МВР), оповестява "Флагман ".

Той не отхвърли, че с него е извършен диалог, който да способства за разкриването на стрелеца.

„ Явих се незабавно за информация – нямам какво да укривам. Аз съм човек, който е нощен патрул в огромна охранителна компания и не бих си рискувал работното място, поради сходни щуротии”, съобщи Бангеев.

Той спял след нощна промяна, когато получил телефонно позвъняване от IV районно управление (на МВР) да се яви в ръководството.Още е 11 часа бил на място и дал показания. Оказало се, че е привикан, защото неговият автомобил Опел е бил засечен от видеокамери на улицата, на която се намира частният кабинет на доктор Стоянов в жк. „ Меден рудник”.

„ Всичко, което им споделих е истина и се удостовери алибито ми от други хора, след което бях освободен. Разбраха, че не съм съпричастен към това престъпление”, сподели Бангеев.

Той бил засечен от камерите в непосредствена непосредственост по времето, когато е станала стрелбата, защото карал в посока нощен бар „ Харем”, с цел да направи резервация за през днешния ден.

От нощното заведение са удостоверили, че Бангеев е бил при тях, което изцяло на този стадий го оневинява, по думите на самия Бангеев.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР