Теньо Енчев, който буквално уби от бой 19 – годишната

...
Теньо Енчев, който буквално уби от бой 19 – годишната
Коментари Харесай

Убиецът на младото момиче от Айтос плаче в съда, че я обичал

 19-годишно момиче умря след побой в Айтос
Теньо Енчев, който безусловно умъртви от пердах 19 – годишната си другарка и майка на детето му в Айтос, се разплака през днешния ден в Окръжния съд в Бургас, до момента в който се гледаше мярката му за неотклонение.

Криминално проявеният мъж твърдеше пред магистратите, че закононарушението станало след скандал, съжалявал за стореното и най-вече обичал убитата от него Ивета.

Енчев, който го грози пожизнен затвор, в случай че бъде приет за отговорен, изиска самичък да остане в ареста за непрекъснато. Това беше и решението на магистратите.

Служебният юрист, Пламен Генов, се опита да го изкара жертва на прехода.

“Той е дете на разведени родители, разграничени – още първоначално. Той се е преместил с майка си в София. Баща му е останал в Айтос. След години се връща и това е плод на всичко това, което обществото, към това време, се е отнасяло към всички тези деца на прехода “, разяснява Генов.

Теньо е имал присъди за обири още като дребен. Едва в неделя, когато са му повдигнати обвиняванията, той бил осъзнал какво се е случило. Те имали връзка с Ивета още, когато тя е била на 13 - 14 години. Във съдбовната вечер и двамата са били използвали алкохол, сподели юристът и разясни, че спорът сред тях е зародил поради детето.

Обвинението през днешния ден е преквалифицирано в ликвидиране, осъществено с особена свирепост и при изискванията на рисков рецидив, разясни прокурор Елгина Чалъмова. Доказателствата сочат, че Теньо, като се изключи че е удрял приятелката си, я е и ритал. Той е направил цялостни признания.

Починалата Ивета не е подавала тъжби за домашно принуждение. Сигнал за това е бил подаден от техни съседи, чули крясъци за помощ, при фамилен скандал преди година и половина. При идването на полицейски патрул Ивета е отрекла сходно нещо. Показанията на майка ѝ сочат противоположното. Самата жена се е оплаквала, че Теньо я е биел, а майка ѝ я е виждала и с пострадвания.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР