Теньо е син на разведени родители. Има и брат. След

...
Теньо е син на разведени родители. Има и брат. След
Коментари Харесай

Нови Разкрития За Зверски Убитата Ивета! Бил Я Е Пред Детето! Първи Снимки!

Теньо е наследник на разведени родители. Има и брат. След развода преди доста години, другият остана при татко си в Айтос, а Теньо отпътува с майка си в София. Решил да се върне в бащината къща, с цел да имат независим дом, където да отгледат дребния си наследник с Ивета. За страдание обаче не цареше фамилен мир в къщата им, постоянно чувахме по какъв начин се карат.

Вчера към 17:00 ч. дружно с Ивета излязоха да разходят дребния. Върнаха се и незабавно по-късно се чу нечовечен скандал. През цялото време се чуваха писъците на детето, беше извънредно! Малко по-късно всичко утихна. Дойде бабата на Теньо - Димитринка, която живее в село Лясковец. Явно внукът й се обадил да заяви какво се е случило. Тя заварила потресаваща панорама - Ивета лежала в безпомощно положение на пода.

Качи се тук при мен на втория етаж, обадихме се на тел. 112 и по-късно на място дойде полиция и кола за спешна помощ, която откара потърпевшата жена в УМБАЛ-Бургас ", описа Стоянка Стоилова.



На първия етаж в къщата, намираща се на ул. " Хаджи Димитър " 12, е станала нещастието. Теньо и жена му живеели тук с дребния си наследник от 2 година и половина Тя постоянно чувала по какъв начин двамата се карат. Преди една година даже ситуацията е ескалирало и персонално тя се обадила на тел. 112 за домашно принуждение. След идването на служителите на реда обаче Ивета изрично отричала да е бита от мъжа си. Други съседи разказват Теньо като добър човек, само че постоянно злоупотребявал с алкохола и тогава ставал нападателен.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР