tenniskafe.comBulfotoГригор Димитров – Томи Пол 6-4 6-3 6-1Григор Димитров започна

...
tenniskafe.comBulfotoГригор Димитров – Томи Пол 6-4 6-3 6-1Григор Димитров започна
Коментари Харесай

Григор Димитров започна участието си на US Open с убедителна победа

tenniskafe.com

Bulfoto

Григор Димитров – Томи Пол 6-4 6-3 6-1

Григор Димитров стартира по насърчителен метод присъединяване си на тазгодишното издание на US Open. Българинът не срещна никакви усложнения против международният №58 Томи Пол и го в профил с 6-4 6-3 6-1 за по-малко от два часа.

Представителят на домакините въпреки това разочарова с представянето си, като големия брой негови непредизвикани неточности бяха с основно значение за развоя на срещата. Трябва да се означи и това, че наподобява той изпитваше проблеми с лакътя.

Първата ни ракета обаче не се подведе по ритъма на противника си и съумя да резервира високо равнище през целия мач.  Освен безспорна доминация в разиграванията, Димитров можеше да се похвали и с впечатляващи индикатори на начален удар. Спечели цели 84% (42/50) от точките на собствен първи сервис и приключи без позволен пробив.

Победата е още по-удовлетворяваща, имайки поради обстоятелството, че точно Пол отстрани Григор на Australian Open при започване на тази година.

В идващия кръг Григор Димитров ще срещне Мартон Фучович или Уго Делиен.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР